Herhangi bir problem olmaz doktorlar yumurtlamadan sonra 1 hafta 1 gün aralıkla ilişki devam etsin diyor, hamile kaldığım zaman eğer düşük riskin varsa doktor yasaklıyor zaten söylüyorKızlar Selam ben 1.5 yıllık evliyim 1 kimyasal gebelik geçirdim ve ondan beridir gebe kalmak için savaşıyorum yumurtlama dönemi yakalamaya vs çalışıyorum şimdi size sorum şu.
Ben 32 günde regl olan biriyim. cuma ve cumartesi yumurtlama ortaydi bende cumayi cmrt bağlayan gece değerlendirdim ve pazar yüksekti onu da değerlendirdim. Şimdi ben gebe kalabilmek için regl dönemine kadar ilişkiden uzak durmalı mıyım yoksa Normal yaşantı halinde mi devam etmeliyim? Eşim gününü bekle diyor ben de ne alaka diyorum çok merak ediyorum
yumurtlama sonrasi doktor iliski onermisti banaKızlar Selam ben 1.5 yıllık evliyim 1 kimyasal gebelik geçirdim ve ondan beridir gebe kalmak için savaşıyorum yumurtlama dönemi yakalamaya vs çalışıyorum şimdi size sorum şu.
Ben 32 günde regl olan biriyim. cuma ve cumartesi yumurtlama ortaydi bende cumayi cmrt bağlayan gece değerlendirdim ve pazar yüksekti onu da değerlendirdim. Şimdi ben gebe kalabilmek için regl dönemine kadar ilişkiden uzak durmalı mıyım yoksa Normal yaşantı halinde mi devam etmeliyim? Eşim gününü bekle diyor ben de ne alaka diyorum çok merak ediyorum
Hamile kalmak için İlişkiden uzak durmak ne alaka? Her günü değerlendirin elinizden geldikçeKızlar Selam ben 1.5 yıllık evliyim 1 kimyasal gebelik geçirdim ve ondan beridir gebe kalmak için savaşıyorum yumurtlama dönemi yakalamaya vs çalışıyorum şimdi size sorum şu.
Bence devam edebilirsin normal hayatına uzak durmak zorunda değilsin ağır kaldırma vs vs yeterKızlar Selam ben 1.5 yıllık evliyim 1 kimyasal gebelik geçirdim ve ondan beridir gebe kalmak için savaşıyorum yumurtlama dönemi yakalamaya vs çalışıyorum şimdi size sorum şu.
Niye tutunmasın yumurtasını takip etmeyen ve son güne kadar değerlendirip sağlıkla doğruran birsürü insan var doktorun sana uzak dur demediği sürece gerek yok o da kolay kolay demez zatenYani yumurtlama vs bitse bile ilişki yaşasam bile bebek tutunur mu ?
Yok demedi zaten ama eşime bir kaç kişi bir kez ilişkiye gir sonra gününüzü bekleyin demiş kafam karıştı benim deNiye tutunmasın yumurtasını takip etmeyen ve son güne kadar değerlendirip sağlıkla doğruran birsürü insan var doktorun sana uzak dur demediği sürece gerek yok o da kolay kolay demez zaten
Yumurtlama değerlendirdikten sonra bir daha yapma demiş birisi eşime gününü bekle demiş. Bana da aşırı saçma geldi dedim 3-4 çocuğu olan biri söyledi bunu diyince bir yandan da kafam karıştıHamile kalmak için İlişkiden uzak durmak ne alaka? Her günü değerlendirin elinizden geldikçe