• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalma olasılığı

Lara0703

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
11
10
1
33
Merhabalar; adet dönemim bittikten 2 gün sonra eşimle birlikte olduk hamile kalma olasılığımnedir sizce?eşim çocuk istiyor ama ben hazır degilim?hazır olmak nedir nasıl anlicam ki bunu

Merhabalar; adet dönemim bittikten 2 gün sonra eşimle birlikte olduk hamile kalma olasılığımnedir sizce?eşim çocuk istiyor ama ben hazır degilim?hazır olmak nedir nasıl anlicam ki bunu
çok düşük bi ihtimal olursa mucize gibi bişey olur. herhangi bir koşul altında bir bebek gördüğünüzde bu benim olmalı diye düşünüyor insan. mesela bu akşam reklamlarda bi bebek gördüm ve eşimin tepkisi bizim çocuk olduğunda sen yersin çocuğu oldu :) ne biliyim hazır olunca hissedersiniz işte annelik içgüdüsel bişey

Bebeğin ultrason görüntüsünü gormeden hazır olacağını zannetmiyorum canım. Hazırım diyorsun sonra kafada deli sorular sonrasında ultrasonda görünce o benim olmalı diyorsun hele ki hareketlerini hissetmeye başlayınca daha da bir farklı oluyor duygular :)) adetten iki gün sonra cinsel ilişkide pek zannetmiyorum hamile kalasın olursa da mucize :))

Benim reglim 5. Gunde bitti 7. Gun tek iliski hamile kaldim.. Regl dongum 31 gundu..oglum 3bucuk yasinda. Dis gebeligimde reglin 9. Gunu oldu.. Ozamanda dongum 35 gundu.. Olabiliyor..

Back