• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe Kalma Hk.

Planett

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
4
0
6
Kocaeli
Merhabaa :) adim nazli 22 yasindayim. Coook uzun ugraslarim sonunda bebek istemeyen eşim gittiğimiz denizde bir bebek görüp bebek sahibi olmaya karar verdi :) fakat ben hic adet gunu takibi yapmadm . Artik umudu kesmistim :( yanlis hatirlamiyorsam bayramdan onceki hafta hastaydim. Ayin 15 inde bebis calismalarina basladik. Acaba ne zaman olur cok sabirsizlaniyorum. Hemen öğrenip aileme söylemek istiyorum. Bana tavsiyeleriniz varmi . Yasim ve ilk olmasi sebebiyle bilgisizimmm :( o kadar cok yazi var ki kafam karışıyor ...

Merhabaa :) adim nazli 22 yasindayim. Coook uzun ugraslarim sonunda bebek istemeyen eşim gittiğimiz denizde bir bebek görüp bebek sahibi olmaya karar verdi :) fakat ben hic adet gunu takibi yapmadm . Artik umudu kesmistim :( yanlis hatirlamiyorsam bayramdan onceki hafta hastaydim. Ayin 15 inde bebis calismalarina basladik. Acaba ne zaman olur cok sabirsizlaniyorum. Hemen öğrenip aileme söylemek istiyorum. Bana tavsiyeleriniz varmi . Yasim ve ilk olmasi sebebiyle bilgisizimmm :( o kadar cok yazi var ki kafam karışıyor ...

Canım hemen ilk denemede olmayabilir. Özellikle şimdiye kadar ilaçla korunduysanız bir kaç ay sürebilir.

İlk önce eğer hamile değilsen muhakkak adet olacaksın. Adet tarihine göre yumurtlama tarihini belirle. O günlere yoğunlaşın. Yok eğer hamileysen o zaman zaten bişey diyemem :34: Ama inş. hamilesindir :34:

merhabaa :) adim nazli 22 yasindayim. Coook uzun ugraslarim sonunda bebek istemeyen eşim gittiğimiz denizde bir bebek görüp bebek sahibi olmaya karar verdi :) fakat ben hic adet gunu takibi yapmadm . Artik umudu kesmistim :( yanlis hatirlamiyorsam bayramdan onceki hafta hastaydim. Ayin 15 inde bebis calismalarina basladik. Acaba ne zaman olur cok sabirsizlaniyorum. Hemen öğrenip aileme söylemek istiyorum. Bana tavsiyeleriniz varmi . Yasim ve ilk olmasi sebebiyle bilgisizimmm :( o kadar cok yazi var ki kafam karışıyor ...

merhaba , son adet tarihin ne zamandıki onu ayarlaman lazım ilk önce . Bende kötü bir kayıptan ve doktorumun izin verdiği tarihte başladım denemelere ama bakalım bu ay kalabilecekmiyim.

İlk ayda hamile kalmak çok zor bi ihtimal be güzelim düzenli olarak çalışmalara devam et :52:

Back