gebe kalamıyorumm

zeynepp33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
7
4
44
merhaba, dört yaşımda bir oğlum var tekrar gebe kalmk istiyorum ama olamıyorum sigara içiyorum ama bırakamıyorum gebe olamamamının bunla ilgisi olabilirmi ??:sus:

Bir kaç hafta öncesinde jinekoloji bölümüne gittim alttan muayene ettiler ve kan vermemi istediler 1 gün sonra sonucu verdik ve bir sorun yok dediler kansızlıkta yok dediler 1 yıl korunmasız ilişkiye girmeme rağmen çocuğum olmuyor dedim doktor da adetin 3. günü infertilite bölümüne git dedi geçen randevu alacaktım ama devlet hastanelerinde 20 yaşından küçüklere bakmıyorlarmış bunun sebebi ne anlamadım ama 18 yaşındayım ve evliyim sonuçta bunun için özel hastaneye gitmek zorunda kaldım hastanenin adı ankara cerrahi tıp merkezi kadın hastalıkları ve doğum muayene ücreti 65 tl uygun mudur sizce ve ne gibi testler yapıyorlar ayrıyeten testlere ücret alıyolar mı ve test ücretleri hakkında ortalama fiyat bilginiz varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar .. bende anne olmak istiyorum artık :KK43:

Bir kaç hafta öncesinde jinekoloji bölümüne gittim alttan muayene ettiler ve kan vermemi istediler 1 gün sonra sonucu verdik ve bir sorun yok dediler kansızlıkta yok dediler 1 yıl korunmasız ilişkiye girmeme rağmen çocuğum olmuyor dedim doktor da adetin 3. günü infertilite bölümüne git dedi geçen randevu alacaktım ama devlet hastanelerinde 20 yaşından küçüklere bakmıyorlarmış bunun sebebi ne anlamadım ama 18 yaşındayım ve evliyim sonuçta bunun için özel hastaneye gitmek zorunda kaldım hastanenin adı ankara cerrahi tıp merkezi kadın hastalıkları ve doğum muayene ücreti 65 tl uygun mudur sizce ve ne gibi testler yapıyorlar ayrıyeten testlere ücret alıyolar mı ve test ücretleri hakkında ortalama fiyat bilginiz varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar .. bende anne olmak istiyorum artık :KK43:
Tatlım evet ben de 20 yaşından önce kamu hastanelerinde infertiliteye sıra vermediklerini duydum. Ben tam 20 yaşındaydım sıra aldığımda. Ozel ler de üç aşağı beş yukarı aynıdır diye düşünüyorum. Kanlarda tsh fsh lh e2(ostrojen) progesteron total testesteron gibi kalip hormonlar isteniyor doktoruna göre fazla da olabilir. Ve ben her gittiğim özel hastanede testler için de ücret ödedim. Rabbim çok aratmadan kavuştursun meleklerimize. Ben 5 yıldır uğraşıyorum. :KK43:

Tatlım evet ben de 20 yaşından önce kamu hastanelerinde infertiliteye sıra vermediklerini duydum. Ben tam 20 yaşındaydım sıra aldığımda. Ozel ler de üç aşağı beş yukarı aynıdır diye düşünüyorum. Kanlarda tsh fsh lh e2(ostrojen) progesteron total testesteron gibi kalip hormonlar isteniyor doktoruna göre fazla da olabilir. Ve ben her gittiğim özel hastanede testler için de ücret ödedim. Rabbim çok aratmadan kavuştursun meleklerimize. Ben 5 yıldır uğraşıyorum. :KK43:
Sizin 5 yıldır sonuç alamama sebebiniz nedir acaba hormon yüksekliği vs mi ?

Peki ne kadar verdin testlerinde
ne çıktı ki sende olamıyorsun?

Sizin 5 yıldır sonuç alamama sebebiniz nedir acaba hormon yüksekliği vs mi ?
Peki ne kadar verdin testlerinde
ne çıktı ki sende olamıyorsun?
Pcos luyum canım ben . Ayrıca yumurta tembelliği var. Kg im gereğinden fazla yüksek. Rabbim nasip etmedi daha. Beklemedeyim bakalım.
Tahliller değişir canım bu ay 45 lira verdim saydiklarima

Pcos luyum canım ben . Ayrıca yumurta tembelliği var. Kg im gereğinden fazla yüksek. Rabbim nasip etmedi daha. Beklemedeyim bakalım.
Tahliller değişir canım bu ay 45 lira verdim saydiklarima
Anladım canım allah yardımcın olsun ya inşallah bende birşey çıkmaz :KK43: konuşmak istersen buradan ulaşabilirsin bide hangi hastane senin gittiğin hangi ilde??

Anladım canım allah yardımcın olsun ya inşallah bende birşey çıkmaz :KK43: konuşmak istersen buradan ulaşabilirsin bide hangi hastane senin gittiğin hangi ilde??
Manisada canım özel grand medical hospital de. Amiinnn canım. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Sana tavsiyem tedavini yarım bırakma. Ozellere durumunuz yetmiyorsa kamu hastanelerinde iyi bi doktorla devam et ama bırakma. Rabbim çok aratmasin

merhaba, dört yaşımda bir oğlum var tekrar gebe kalmk istiyorum ama olamıyorum sigara içiyorum ama bırakamıyorum gebe olamamamının bunla ilgisi olabilirmi ??:sus:
Bende aynı derttenim 4 yaşında oğlum var 2 yıldan çok oldu istiyoruz olmuyor birçok tedaviden geçtim rahim filmi klomen iğne 3 kimyasal düşüğüm oldu sorun nerde bilmiyorum beklemek yıpratıyor insanı oğlum evde çok yalnız bende elimden geleni yapıyorum yinede çok sıkılıyor

İlk defa ölçtürdüm 4 aydır korunmuyorum olmadığı içim terslik olduğunu düşünüp herşey normal sadece fsh 13 çıktı hayıt otu kullanmaya başladım
Anladım canım. Distilasyonla suyu çıkarılmış hayit suyunu ben de kullandım iki ay ama netice alamadim. inşallah sende ise yarar

Canım öncelikle hormon testini sağlık ocağında ücretsiz yaptırabilirsin hormon testi yaşla alakası yok prolaktin yüksekse gebelik olmuo pko polikistik over gibi bunlar gibi birçok sebeb olabilio o yüzden sen hormon testlerini hepsini yapmak istediğin testleri sağlık ocağı yapio o sonuçları alıp doktor gösterebilirsiniz çünkü pko yasa bakan bişey degil ve 1 yıl boyunca gebelik olmuyorsa muhakkak bir sebeb vardır bende 8 sendir istiorum yasim 26 bitio artık daha önceki Dr bişey yok dedi ama pko varmış mesala onun için tahlilleri ni yaptır ve doğru iyi bir doktor tercih et ben 7 sene diorum yanlış doktor gitmiştim suan ki çok sukur iyi bir doktor araştırmacı asilama oldum tutmadı yumurtam tam oluşmuo rabbim tez vakit evimizi Şenlendirsin ınsalah

X