• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamıyorum

sngllllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Evleneni Bir yıl oldu evlendiğimizden beri korunmuyoruz fakat hala gebe Kalamadım geçen ay İkimiz de doktora gittik ikimizin testleri de temiz ve hiçbir problem olmadı söylendi sizce ne yapmamız gerekiyor böyle yaşayan varsa tecrübelerini aktarabilir mi doğal yöntemler vitaminler vesaire

Canım benim de 2 seneye yakındır olmuyor sperm ve hormon testlerinde bir şey çıkmadı ama benim yaşım 39 oldu o sebeple zor oluyor olabilir .. Belki 1 yıldan sonra hormonlarda sorun yoksa rahim filmi çektirip tüplerini kontrol ettirebilirsin, onun dışında belki yumurtlama gününü kaçırıyorsundur eczaneden ovulasyon testi alıp yumurtlama günlerini görebilir o günleri de değerlendirirsin. İlk aklıma bunlar geldi tabiki hep denilen sağlıklı beslenme, egzersiz yapma , su içme avokado yeme, folik asit başlama gibi şeyleri de değerlendirebilirsin 🌺

Canım benim de 2 seneye yakındır olmuyor sperm ve hormon testlerinde bir şey çıkmadı ama benim yaşım 39 oldu o sebeple zor oluyor olabilir .. Belki 1 yıldan sonra hormonlarda sorun yoksa rahim filmi çektirip tüplerini kontrol ettirebilirsin, onun dışında belki yumurtlama gününü kaçırıyorsundur eczaneden ovulasyon testi alıp yumurtlama günlerini görebilir o günleri de değerlendirirsin. İlk aklıma bunlar geldi tabiki hep denilen sağlıklı beslenme, egzersiz yapma , su içme avokado yeme, folik asit başlama gibi şeyleri de değerlendirebilirsin 🌺
Teşekkür ederim bilgiler için Folik asite başlamıştım zaten geçen kontrolde ovülasyon testi önerdi doktor geçen ay o şekilde denedik 6 gün gecikmeden sonra Regl oldum bu ay tekrardan testlerle deneyeceğim arginin takviyesinn çok faydası olduğunu okudm hem erkek hemde kadın larda kullann oldu mu acaba

Back