Allah allah prolaktinim 34 mü ne çıkmıştı.Gebe kaldım ben folik asit kullanarak.Daha detaylı mı baksalar acabaÖncelikle merhaba kızlar ben bir buçuk yıldır evliyim korunması bir şekilde devam ediyoruz çocuk için fakat ben de eşim de hastaneye gittik muayene olduk herhangi bir sorunumuz yok dedi doktor benim prolaktin yani süt hormonlarım yüksek dedi bana ilaç yazdı bana ilaç tedavi gördüm kısa bir sürede ardından ilaçlarımı bıraktım sonra muayeneye gittim bana dedi ki 2 tane yumurtam büyümüş hadi İnşallah tutar dedi bu ay ardından adetin tam 7 gün gecikti ve adet oldum sizin de herhangi bir sorunuz var mı kızlar bana yardımcı olun neden hamile kalamıyorum
Rahim filmi çekildi mi tiroit değerleriniz falan nasıl. Allahım tez zamanda nasip etsin inşallahÖncelikle merhaba kızlar ben bir buçuk yıldır evliyim korunması bir şekilde devam ediyoruz çocuk için fakat ben de eşim de hastaneye gittik muayene olduk herhangi bir sorunumuz yok dedi doktor benim prolaktin yani süt hormonlarım yüksek dedi bana ilaç yazdı bana ilaç tedavi gördüm kısa bir sürede ardından ilaçlarımı bıraktım sonra muayeneye gittim bana dedi ki 2 tane yumurtam büyümüş hadi İnşallah tutar dedi bu ay ardından adetin tam 7 gün gecikti ve adet oldum sizin de herhangi bir sorunuz var mı kızlar bana yardımcı olun neden hamile kalamıyorum
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasipnetsin inşallahBenim testimede bakatmisinix
Ya varmi yokmu bilmiyorim hala ki teste bakilirsa net var degilmiHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasipnetsin inşallah
Bence var baya belirgin çıkmış test yanlış değilse kesin gecikmenin kaçıncı gunundesinYa varmi yokmu bilmiyorim hala ki teste bakilirsa net var degilmi
Bu testi cuma yatim yarm regli olmam lazm ama hic bir belirtim yok sadece mide yanmasi deli gibi bide tatli yiyorum surekliBence var baya belirgin çıkmış test yanlış değilse kesin gecikmenin kaçıncı gunundesin
Aslinda sorum su ben eylul 26 da regli oldim ekimde hic olmadim kasimin 3 de oldum 28 gunluk dongumde nirmalde 1 de ilmam lzm ekim ayinda regli olmamam sonucu butun duzen bozuldu her ay 2 gun erken yada gec olabiliyorum genel olaran 29 28 bazen 30 gunde bir oluyorum ama bunu doktor cok normal herhangi bi duzensizligin yok dedi ekim ayinda hic regl olmadimBence var baya belirgin çıkmış test yanlış değilse kesin gecikmenin kaçıncı gunundesin
Evet benımde 30-32 arası oynuyor 1 haftayı gecmedıgı surece gecıkme sayılmıyor dıyorlar zaten neyse ama sen bence kan ver cunku gecıkme olmadan ucuz testler cıkması zor acaba onceki aydan olabılırmısın 2 aylık falan gectıgımız aylarda test yapmışmıydın yada ekşmde olmadım dedın o zaman kan falan verdınmıAslinda sorum su ben eylul 26 da regli oldim ekimde hic olmadim kasimin 3 de oldum 28 gunluk dongumde nirmalde 1 de ilmam lzm ekim ayinda regli olmamam sonucu butun duzen bozuldu her ay 2 gun erken yada gec olabiliyorum genel olaran 29 28 bazen 30 gunde bir oluyorum ama bunu doktor cok normal herhangi bi duzensizligin yok dedi ekim ayinda hic regl olmadim
İnanin o kadar yoruldum ki hic ugrasmadm teste yapmadm yapicam silik cikicak ben kfama takicam test vericem gene negatif olacak diye regli olmusum olmamisim hic umursamadim acikcasi cuma icime kurt dustu sanirim oylesime yaptim damlatmamla bu hale gelmesi bir oldiEvet benımde 30-32 arası oynuyor 1 haftayı gecmedıgı surece gecıkme sayılmıyor dıyorlar zaten neyse ama sen bence kan ver cunku gecıkme olmadan ucuz testler cıkması zor acaba onceki aydan olabılırmısın 2 aylık falan gectıgımız aylarda test yapmışmıydın yada ekşmde olmadım dedın o zaman kan falan verdınmı
Kan ver en iyisi anlaşılmjş olur ama boyle bı testte tahminimce vardır seni ümitlendirmek istemem ama var gibi duruyorİnanin o kadar yoruldum ki hic ugrasmadm teste yapmadm yapicam silik cikicak ben kfama takicam test vericem gene negatif olacak diye regli olmusum olmamisim hic umursamadim acikcasi cuma icime kurt dustu sanirim oylesime yaptim damlatmamla bu hale gelmesi bir oldi