Gebe kalamiyorum

nesasl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
18
5
22
Öncelikle merhaba kızlar ben bir buçuk yıldır evliyim korunması bir şekilde devam ediyoruz çocuk için fakat ben de eşim de hastaneye gittik muayene olduk herhangi bir sorunumuz yok dedi doktor benim prolaktin yani süt hormonlarım yüksek dedi bana ilaç yazdı bana ilaç tedavi gördüm kısa bir sürede ardından ilaçlarımı bıraktım sonra muayeneye gittim bana dedi ki 2 tane yumurtam büyümüş hadi İnşallah tutar dedi bu ay ardından adetin tam 7 gün gecikti ve adet oldum sizin de herhangi bir sorunuz var mı kızlar bana yardımcı olun neden hamile kalamıyorum

Bendede bir sıkıntı yok eşimdede 2.5 senelik evliyim 1-1.5 senedirde gebelik düşünüyoruz kısmet bu işler valla Allahtan ümit kesilmez ne diyelim

Allah allah prolaktinim 34 mü ne çıkmıştı.Gebe kaldım ben folik asit kullanarak.Daha detaylı mı baksalar acaba

Rahim filmi çekildi mi tiroit değerleriniz falan nasıl. Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah

Benim testimede bakatmisinix

Eklentiler

• ce742e02-1ec0-4f09-afde-6d592c7a8b6d.jpeg
    64,7 KB · Görüntüleme: 14
Bence var baya belirgin çıkmış test yanlış değilse kesin gecikmenin kaçıncı gunundesin
Aslinda sorum su ben eylul 26 da regli oldim ekimde hic olmadim kasimin 3 de oldum 28 gunluk dongumde nirmalde 1 de ilmam lzm ekim ayinda regli olmamam sonucu butun duzen bozuldu her ay 2 gun erken yada gec olabiliyorum genel olaran 29 28 bazen 30 gunde bir oluyorum ama bunu doktor cok normal herhangi bi duzensizligin yok dedi ekim ayinda hic regl olmadim

Evet benımde 30-32 arası oynuyor 1 haftayı gecmedıgı surece gecıkme sayılmıyor dıyorlar zaten neyse ama sen bence kan ver cunku gecıkme olmadan ucuz testler cıkması zor acaba onceki aydan olabılırmısın 2 aylık falan gectıgımız aylarda test yapmışmıydın yada ekşmde olmadım dedın o zaman kan falan verdınmı

İnanin o kadar yoruldum ki hic ugrasmadm teste yapmadm yapicam silik cikicak ben kfama takicam test vericem gene negatif olacak diye regli olmusum olmamisim hic umursamadim acikcasi cuma icime kurt dustu sanirim oylesime yaptim damlatmamla bu hale gelmesi bir oldi

Kan ver en iyisi anlaşılmjş olur ama boyle bı testte tahminimce vardır seni ümitlendirmek istemem ama var gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…