- Emoji Skoru
- 3.465
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Ben bugün başladım ama perşembe mi başlamak gerekiyordu?
Amin Can'ım.Bende de düşük var.Kaç ay oldu peki.Ovulasyon testi denemiyorsan dene derim.Merhaba kizlar aranizda yeniyim henuz 3 yillik evliyim 1 dusugum var sonrasida olmadi Rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda insallah
Ben de klomen denedim 3 kez tutmadı.Olmuyor artık dedim ertesi ay kendiliğimden hamile kaldım ama kürtajla aldılar.Donra doktorum korun 3 ay Dedi dinlemedim 1 ay korunup öbür ay yine denedim yine tuttu o da kimsayal gebelikle sonuçlandı.Hayıt otu çok faydalı birde.Onu kullanıyorum çok fazla degil 1 2 bardak falan ediyor toplasan ama o bile fayda sağlıyor.Adet düzensizliğime iyi geldi.Kilo varsa kilo ver bir de.1,5 yil oldu canim daha onceden1 kez klomen tedaviside gordum lakin tutmadi. Akisina birakmaya calistikca takinti oldu denerim canim insallah rabbim gonlumuze gore verir.
Polikistikover yok degil mi bende o var da ondan oluyor.Hamilelik testi gibi test çubukları var 12. Gün gibi başlıyorsun hergün yapmaya ve Çatladıgı gün çift çizgi oluyor o gün hamile kalman daha kolay oluyor yani tutma şansın oluyor.Öbür türlü düzensizlikte bilemezsin.2 kez o şekilde hamile kaldım benKilom yok sukur duzensizligim vardi 3 aydir duzene girdi sukur. Peki nasil kullaniliyor ve ne gibi faydasi var
Olur o Zaman stres yapma yaşında büyük degil çok daha vaktin var :)Cok sukur yok stresle alakali bir durum galiba 3 ay kafam rahatti duzenim oturmustu bakalim bu ay nasil olacak merak ediyorum
26 oluyorum bu ay :) Bende de tam tersi gerginlik başladı.Dikkatimi başka şeylere veriyorum bu yüzden.Eskisi gibi degilim onceden her ay agladimi bilirim simdi daha rahatim nedense senin yas kac ☺
Ah Can'ım Allah tamamına erdirsin.Ama bazen stres yapsan da yapmasan da olmuyor.Ya problem çıkıyor,ya daha vakti gelmemiş oluyor.Stresten diye diye 2 yılım geçti meger eşimde problem varmış ameliyat oldu.4. Denemede hamile kaldım.Bu seferde boş gebelik çıktı kesede Bebek oluşmadı sağlıksız sperme denk geldik.Kızlar iyi geceler 6 ay önce başka isimle üyeydim. 1 yıla yakındır bebeğim olmuyordu. Ve güzel haberi bu hafta aldım. Lütfen oluruna bırakın ve sitresten uzak upuzak durun . Tam tüp bebek yaptırıyorsum Rabbim nasip etti. İşten ayrıldım , 1 ay tatil yaptım be aytıldığım ay hamile kaldım. Rabbim siZe yardımcı olsun. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririm. Ve bol duaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?