Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamayanlar bu duaya sans verin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dualara da inanıyorum ben ama vesile sadece.Vakti gelmişse her şekilde olur.Ben bunu 2 ay önce perşembe gecesi ve özellikle kandil gecesinde yaptım denedim 3 gün sonra hamile olduğumu ögrendim.Sonra düştü demek vakti degilmiş.inşallah saglıklı hamilelikler saglıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.Elinden geleni yapıp Allah'a sığınmak asıl olan.

Ben de bugün basladim 20 ye gectim annem de 41 gun Meryem Suresi okuyacak

Merhaba kizlar aranizda yeniyim henuz 3 yillik evliyim 1 dusugum var sonrasida olmadi Rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda insallah

Merhaba kizlar aranizda yeniyim henuz 3 yillik evliyim 1 dusugum var sonrasida olmadi Rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda insallah
Amin Can'ım.Bende de düşük var.Kaç ay oldu peki.Ovulasyon testi denemiyorsan dene derim.

1,5 yil oldu canim daha onceden1 kez klomen tedaviside gordum lakin tutmadi. Akisina birakmaya calistikca takinti oldu denerim canim insallah rabbim gonlumuze gore verir.

1,5 yil oldu canim daha onceden1 kez klomen tedaviside gordum lakin tutmadi. Akisina birakmaya calistikca takinti oldu denerim canim insallah rabbim gonlumuze gore verir.
Ben de klomen denedim 3 kez tutmadı.Olmuyor artık dedim ertesi ay kendiliğimden hamile kaldım ama kürtajla aldılar.Donra doktorum korun 3 ay Dedi dinlemedim 1 ay korunup öbür ay yine denedim yine tuttu o da kimsayal gebelikle sonuçlandı.Hayıt otu çok faydalı birde.Onu kullanıyorum çok fazla degil 1 2 bardak falan ediyor toplasan ama o bile fayda sağlıyor.Adet düzensizliğime iyi geldi.Kilo varsa kilo ver bir de.

Kilom yok sukur duzensizligim vardi 3 aydir duzene girdi sukur. Peki nasil kullaniliyor ve ne gibi faydasi var

Kilom yok sukur duzensizligim vardi 3 aydir duzene girdi sukur. Peki nasil kullaniliyor ve ne gibi faydasi var
Polikistikover yok degil mi bende o var da ondan oluyor.Hamilelik testi gibi test çubukları var 12. Gün gibi başlıyorsun hergün yapmaya ve Çatladıgı gün çift çizgi oluyor o gün hamile kalman daha kolay oluyor yani tutma şansın oluyor.Öbür türlü düzensizlikte bilemezsin.2 kez o şekilde hamile kaldım ben

Cok sukur yok stresle alakali bir durum galiba 3 ay kafam rahatti duzenim oturmustu bakalim bu ay nasil olacak merak ediyorum

Eskisi gibi degilim onceden her ay agladimi bilirim simdi daha rahatim nedense senin yas kac ☺

Kızlar iyi geceler 6 ay önce başka isimle üyeydim. 1 yıla yakındır bebeğim olmuyordu. Ve güzel haberi bu hafta aldım. Lütfen oluruna bırakın ve sitresten uzak upuzak durun . Tam tüp bebek yaptırıyorsum Rabbim nasip etti. İşten ayrıldım , 1 ay tatil yaptım be aytıldığım ay hamile kaldım. Rabbim siZe yardımcı olsun. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririm. Ve bol duaaaaa

Masallah seninde yasin buyuk degil sakin olmakda fayda var ozellikle bizim icin stres en buyuk dusmanimiz

Ah Can'ım Allah tamamına erdirsin.Ama bazen stres yapsan da yapmasan da olmuyor.Ya problem çıkıyor,ya daha vakti gelmemiş oluyor.Stresten diye diye 2 yılım geçti meger eşimde problem varmış ameliyat oldu.4. Denemede hamile kaldım.Bu seferde boş gebelik çıktı kesede Bebek oluşmadı sağlıksız sperme denk geldik.
Büyük de konuşmamak gerekir.Benim eşim çok büyük konuştu.5 yıl çocuk istemem ben Dedi.Olanlar da hep düştü.Zamanı gelince stres yapsan da yapmasan da oluyor.Yeter ki Allah istesin.

Vayarkadas tebrikler canim allah tamamina erdirsin insallah soylediklerine harfiyen katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…