- Emoji Skoru
- 3.465
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Anneniz nasil yapti acaba biraz acarmisinizAnneme yaptirdim bittigi gun hamile kaldigimi ogrendim .persembe gecesi yapmaya basladi c.tesi hamile oldugumu ogrendim
tespihe baslandiginda ara verilebilirmi acaba cunku gercekten uzun suren bir tesbih ben anladim ama bur oturusta zor yani
Anneme yaptirdim bittigi gun hamile kaldigimi ogrendim .persembe gecesi yapmaya basladi c.tesi hamile oldugumu ogrendim
Arkadasin demek istedigi soyle simdi birinci boncukta bir fatiha okudun.ikinciye gecmen gerekiyoya once yeniden birinci boncuga sonra ikinci boncuga.ucuncuye gecerken birinci boncuga yeniden ikinci boncuga ucuncu boncuga.her seferinde basa donucen yani.Biraz karısık geldi bana nasil her seferinde başa dönücez ki. O zaman her 99 boncuktan sonra bastan okuyalim. Annenize sorup detayli anlatirmisiniz nasil yaptigini
Çoook sagol canimm :) simdi anladim Allah razi olsun :)Arkadasin demek istedigi soyle simdi birinci boncukta bir fatiha okudun.ikinciye gecmen gerekiyoya once yeniden birinci boncuga sonra ikinci boncuga.ucuncuye gecerken birinci boncuga yeniden ikinci boncuga ucuncu boncuga.her seferinde basa donucen yani.
Nedemek rica ederim.Çoook sagol canimm :) simdi anladim Allah razi olsun :)
insallah bende 2 niyet icin yapmak istiyorum bunuAnnem.persembe basladi c.tesi bitirdi
Arkadasin demek istedigi soyle simdi birinci boncukta bir fatiha okudun.ikinciye gecmen gerekiyoya once yeniden birinci boncuga sonra ikinci boncuga.ucuncuye gecerken birinci boncuga yeniden ikinci boncuga ucuncu boncuga.her seferinde basa donucen yani.
Inşallah cnmbende persembe gecesi yani cuma.gecesi oluyor cumayada bitireyim diye düşünüyorum insallah
Biraz karısık geldi bana nasil her seferinde başa dönücez ki. O zaman her 99 boncuktan sonra bastan okuyalim. Annenize sorup detayli anlatirmisiniz nasil yaptigini
Anladigimi söyledim zaten canim :) hayir attigin fotografta bu sekilde detayli bi anlatim olmadigi icin karisik geldi. Bende kendimce 99 tane fatiha dan sonra hep bastan okuyayim diye şey ettim. Diger arkadas cevaplayinca anladim zaten. Neyse sagol sende Allah bebisini sagliklaa kucagina almayi nasip etsin bizlere de dua etAnlamayacak bişey yok birinci boncuk oku ikinci boncuk oku tekrar birinci boncuk ikinci boncuk üçüncü boncuk oku sonra tekrar birinci ikinci üçüncü dördüncü boncuk oku sonra birinci ikinci üçüncü dördüncü beşinci sonra tekrar başa tesbihe çatal iğne takarsanız hiç sasirmazsiniz
Anladigimi söyledim zaten canim :) hayir attigin fotografta bu sekilde detayli bi anlatim olmadigi icin karisik geldi. Bende kendimce 99 tane fatiha dan sonra hep bastan okuyayim diye şey ettim. Diger arkadas cevaplayinca anladim zaten. Neyse sagol sende Allah bebisini sagliklaa kucagina almayi nasip etsin bizlere de dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?