• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamayanlar bu duaya sans verin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.465
Puanlar
133
Screenshot_20170730-001417.png

Tam olarak anlayamadim ben ya nasil yapcaz ki

tespihe baslandiginda ara verilebilirmi acaba cunku gercekten uzun suren bir tesbih ben anladim ama bur oturusta zor yani

Anneme yaptirdim bittigi gun hamile kaldigimi ogrendim .persembe gecesi yapmaya basladi c.tesi hamile oldugumu ogrendim

Canım iki rekat namazdan sonra tesbihler ne kadar Fatiha okuyabilirsek öyle mi tam anlayamadım da ben kaç tane okuyacagimizi bir de kaç günde yapacaz biraz anlatır mısın

Biraz karısık geldi bana nasil her seferinde başa dönücez ki. O zaman her 99 boncuktan sonra bastan okuyalim. Annenize sorup detayli anlatirmisiniz nasil yaptigini

Biraz karısık geldi bana nasil her seferinde başa dönücez ki. O zaman her 99 boncuktan sonra bastan okuyalim. Annenize sorup detayli anlatirmisiniz nasil yaptigini
Arkadasin demek istedigi soyle simdi birinci boncukta bir fatiha okudun.ikinciye gecmen gerekiyoya once yeniden birinci boncuga sonra ikinci boncuga.ucuncuye gecerken birinci boncuga yeniden ikinci boncuga ucuncu boncuga.her seferinde basa donucen yani.

Arkadasin demek istedigi soyle simdi birinci boncukta bir fatiha okudun.ikinciye gecmen gerekiyoya once yeniden birinci boncuga sonra ikinci boncuga.ucuncuye gecerken birinci boncuga yeniden ikinci boncuga ucuncu boncuga.her seferinde basa donucen yani.
Çoook sagol canimm :) simdi anladim Allah razi olsun :)

bende persembe gecesi yani cuma.gecesi oluyor cumayada bitireyim diye düşünüyorum insallah

Aynen

Anlamayacak bişey yok birinci boncuk oku ikinci boncuk oku tekrar birinci boncuk ikinci boncuk üçüncü boncuk oku sonra tekrar birinci ikinci üçüncü dördüncü boncuk oku sonra birinci ikinci üçüncü dördüncü beşinci sonra tekrar başa tesbihe çatal iğne takarsanız hiç sasirmazsiniz

Anlamayacak bişey yok birinci boncuk oku ikinci boncuk oku tekrar birinci boncuk ikinci boncuk üçüncü boncuk oku sonra tekrar birinci ikinci üçüncü dördüncü boncuk oku sonra birinci ikinci üçüncü dördüncü beşinci sonra tekrar başa tesbihe çatal iğne takarsanız hiç sasirmazsiniz
Anladigimi söyledim zaten canim :) hayir attigin fotografta bu sekilde detayli bi anlatim olmadigi icin karisik geldi. Bende kendimce 99 tane fatiha dan sonra hep bastan okuyayim diye şey ettim. Diger arkadas cevaplayinca anladim zaten. Neyse sagol sende Allah bebisini sagliklaa kucagina almayi nasip etsin bizlere de dua et:KK16:

Anladigimi söyledim zaten canim :) hayir attigin fotografta bu sekilde detayli bi anlatim olmadigi icin karisik geldi. Bende kendimce 99 tane fatiha dan sonra hep bastan okuyayim diye şey ettim. Diger arkadas cevaplayinca anladim zaten. Neyse sagol sende Allah bebisini sagliklaa kucagina almayi nasip etsin bizlere de dua et:KK16:

Inşallah güzel haberlerinizi alırız cnm amin Allah razı olsun etmez miyim rabbim bal bebeklerle kucağınızı doldursun

Back