Gebe kalamamak yardım

yildiz2472

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
37
8
23
Yaklaşık 1.5 yıldır korunmasız ilişki sonrası asla gebe kalamadım 23 yaşındayım reglim düzenli e bu kadar bekledıkten sonra aklımda soru işaretlerim oluştu araştırdım infertilite bölümüne gittim doktor hormona ve vajınalultrasona baktı herhangi bir sorun görünmüyor dedi eşimden sperm testi istedi daha sonra smear testi rahim filmi çekelim dedi bu süreç ne kadar devam eder tedavı sonrası kesın sonuç çıkarmı neden kalamıyorum ovulasyon testi d vıtamını folık asit kullanıyorum bunun dışında hiçbir sorunum yokken neden hiç gebe kalamadım bana yardımcı olabılıcek var mı aile olmak anne olma hayalleri benı çok sabırsızlandırıyor bu süreçte olanlar yardımlaşalım

Merhaba,eşinizin test sonuçları çıktı mı? Kesin tanı için aynı zamanda hsg sonucu da gerekiyor. Ancak bu sonuçlara bakılarak bir sonuca ulaşılabilir. Bazen de maalesef ulaşılamıyor,tam olarak açıklanamayan infertilite durumu oluyor. Dilerim tez zamanda bebişinize kavuşursunuz sıkıntısız bi şekilde

Çok teşekkür ederim inşallah pazartesi günü eşim sperm testi vericek ondan sonra rahım filmi ister sanırım ,sonuç çıktıktan sonra aşılama yapalım mı der nasıl bir tedavi olur henüz bilmiyorum

Eşinizin sperm durumu ve sizin hsg sonucunuza göre aşılama yapılıp yapılmayacağına karar verilir. Eğer tüplerde tıkanıklık varsa zaten aşılamanın bir anlamı yok. Aynı şekilde sperm sayısı da çok düşükse yine aşılamada şans çok düşük oluyor. Ama tabi devlet ve üni hastanelerinde 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiliyor maalesef süreç böyle işliyor.

Anladım çok saolun bilgi için inşallah güzel haberler verırım

Aşılama olma bence catlatma ignesi olsun sadece yaptırdım 2 ay tutmadı bende 12bin tl tuttu aşılamam hayırlısı tabi ama bence %60 lik bi oran tabi tutanlar olmuş ama sorun yoksa çatlatma iğnesi makul bence

Aşılama olma bence catlatma ignesi olsun sadece yaptırdım 2 ay tutmadı bende 12bin tl tuttu aşılamam hayırlısı tabi ama bence %60 lik bi oran tabi tutanlar olmuş ama sorun yoksa çatlatma iğnesi makul bence
Yani bilmiyorum ki üni hastanesı ücret ister mi nasıl yapar hiçbir fikrim yok gebe kaldınız mı

Maalesef tutmadı aşılama ara verdik rahim filmi de cektirmistim doktorum 2 ay bekleyelim gebelik olmazsa başka tedavi uygulayalım dedi gecenkinde klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi sonrada aşılama olduydu bu sefer aşılama istemiyorum dedim femara çatlaması iğnesi istiyorum dedim adet olunca gel dedi bekliyorum 3 gun adetime

Ama çok kişiden duydum rahim filminden sonra tabi sende de esinde de sıkıntı yoksa gebelik olabiliyormuş bende pcos vardı eşimde hiç bisey yoktu rahimim düzgün ve 2 tupumde açık dedi doktor ama asilamadan sonra rahimim çok kalinlasti

İnşallah yakında güzel haberlerinizi alırız üzülmeyın peki rahım fılmı ağrılı bir işlem mi ve sağlık açısından sıkıntı yapar mı

Normalde anestezili istedim ama nezle olduğum için anestezi onaylamadığı bidaha beklemeyeyim diye canlı canlı oldum saniyelik acı oluyor tabi ama 15 saniye en fazla sonucu direk orda söylüyorlar içimde soru işareti olacağına iyki cektirmisim diyorum o gün kasiklarim ağrıdı ama onun dışında hiç biseyim olmadı zaten doktor o gün dinlenmeyi önerdi yattım full

Merhabalar size ümit olsun diye yazıyorum bu yorumu bende 1 sene 2 aylık evliyim adetlerim hep düzensizdir 40-45 günde bir adet olurum pkos da var bende doktor gebe kalman zor olabilir dedi bende çok üzüldüm evlendiğimizden beri korunmuyoruz artık Ocak ayından sonra tedaviye başlama kararı almıştık ta ki yeni hamile olduğumu öğrenene kadar hiç beklemediğimiz bir anda geldi yani demem o ki mucizelere inanın Allah hiç ummadığınız anda size de bu sevinci yaşatsın Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah belki bebişiniz zamanını bekliyordur ben artık ümidimi kaybetmiştim o kadar sürpriz oldu ki benim için bunu anlatmak istedim umarım senin biraz da olsa içini ferahlatır canım

Ayy okurken o kadar duygulandım ki çok sevındım sizin adınıza Allah sağlıklı bir şekılde bebegınızı size kavuştursun umarım bende yakın zamanda gebe kalabılırım o duyguyu yaşamak ıstıyorum kaç aylık gebesınız ne hıssedıyorsunuz

Çok iyi yapmışsınız bekledıkçe insan kafasında kuruyor neden olmuyor dıye en iyisi ümidimizi kaybetmemek

Allah inşallah sana da nasip eder canım benim çok teşekkür ederim ben çok garip hissediyorum çok da mutluyum daha ne kadarlık olduğunu bile bilmiyorum pazartesi öğreneceğim ama daha çok yeni büyük ihtimalle en fazla 4 haftalıktır

Minicik daha

Rabbim dek düz versin kucağına almak nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…