• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamama nedenleri..

nedensiz41

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
1
0
6
Kocaeli
Merhaba,

Aranıza yeni katıldım.4 senelik evliyim.2 sene önce kürtaj oldum 2 aylık hamileyken,bebeğin kalbinin durdugunu ve gelişmediğini söylediler.o zamanlar izmirde yasıyorduk simdi kocaelideyiz.burda bir doktora gittim hersey normal bir problem yok dendi sadece iltihap ve mantar varmıs ilac fitil ve intim temizleyici jel verdi doktor.kullandım su an bişeyim yok cok sükür(en azından bir problem olmadıgını düsünüyorum) smear testi yaptı yine bişey cıkmadı hepsi normal cıktı.baska hangi testleri yaptırmalıyım?rahim testi yaptırmalımıyım die düsünüyorum.bana yardımcı olurmusunuz?aranızda mutlaka bunu yasayanlar vardır.doktor yumurta takibine baslayalım dedi tekrar gidemedim doktora.ama yumurtamın catladıgı günü biliyorum kendim takibini yapıyorum.herseyden önce Allaha bırakıyorum herseyin hayırlısı.:(( yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorumm.

Son düzenleme:
Herşeyin hayırlısı tatlım benimde 7 ay önce bebeğimin kalp atışları olmadığından aldılar ve güvenemiyorum ya tekrar aynı şeyleri yaşarsam bebeğim yine ölürse diye korkuyorum ve cesaret edemiyorum :S

Back