Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı konuyu bende açtım ama güzel bişey yazan olmadi
Mesela çeşitli bitkilerin faydası olduğu söyleniyor onlar hakkında bilginiz var mı acabaOvulasyonla yumurtlama gunlerini takip ederseniz sansiniz yuksek olur birde yedigine ictigine dikkat etmek gerek tabiiki
Ben yumurtlamadan sonra bir hafta avokado tuketmistim o ay hamileydim simdi yine deniyorum bakalmMesela çeşitli bitkilerin faydası olduğu söyleniyor onlar hakkında bilginiz var mı acaba
Çok teşekkürlerKilo varsa kilo verilecek..
Elimizden geldiğince organik beslenilecek..
Stresten uzak durulcak..
En başından doktor kontrolünden geçmek lazım eşlerin tabiki de...
Folik asit almak lazım...
Adet bitiminden sonra 1 gün arayla ilişkide şans yükselir bence
Bitkileride kontrolsüz kullanmak zararlı olur dikkatli olmak lazım...
Ben kendim soğan kürüde yaptım..İncir-havuç kürüde yaptım kendi irademle...(yapılışları bu sitede de nettede mevcut)
Zamanı geldiğinde Allah'ın izniyle bebişiniz sizinle olur pozitif düşünüyoruz
O zaman faydası olabilirBen yumurtlamadan sonra bir hafta avokado tuketmistim o ay hamileydim simdi yine deniyorum bakalm
Benim ilk hamileligim 18 ay sonra defalarca olumsuz tedavilerden sonra tüp bebek merkezine gidip tüp bebek yaptiricaz dedigimiz ay oldu. Adetle tüp başlayacakdik. Arkadaşim da 3 sene sonra eşinin babasi ameliyat olmuşdu ve eşiyle o ay ne tedavi ne bebek duşunmemişlerdi o ay sadece 2 kere ilişki olmuşdu ve hamilr kaldi. 3 sene boyunca defalarca yumurta gelişdirme çatlatma( hatta ayni anda 3 yumurtasi çatlardi), 3 defa aşilama yapmişdi. Ablam da doktorun çok olumsuz konuşmasi uzerine eve gelip tüm ilaçlarini atmak istedigi, ben tedaviyi de bebek dusuncesini de biraktim dedigi ay hamile kaldi. Bunlari neden soyluyorum. Dikkat edin çocuk hasretiyle yananlar, hep burda belirti arayanlar daha geç hamile kaliyor. O yuzde stresden uzak durmak başli başlina bir tedavidir. Saglikli yaşama gelirsek. Gunde 3-4 km yuru. Rahmin kanlanmasi artar, bal ceviz tarçin karişimi, ari sutu bal polen deneye bilirsin. Vitamin takviyeleri mesela prowomen gibi. Içerigi zengin bir takviye. Ceviz badem fistik, kabak çekirdegi tuket. Paketli gidalardan uzak dur. Gune 2 litre su tuket.Gebe kalabilmek için tavsiyeleriniz nelerdir?Deneyipte faydasını gördüğünüz şeyleri paylaşır mısınız?Şimdiden teşekkürler
Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için.Eğer olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çektiricem doktor öyle söylemişti.Bi ara prolaktinim yüksekti bunun engel olduğunu söyledi fakat daha sonra düşürdük şimdi beklemedeyiz hayırlısıyla olur inşallahBenim ilk hamileligim 18 ay sonra defalarca olumsuz tedavilerden sonra tüp bebek merkezine gidip tüp bebek yaptiricaz dedigimiz ay oldu. Adetle tüp başlayacakdik. Arkadaşim da 3 sene sonra eşinin babasi ameliyat olmuşdu ve eşiyle o ay ne tedavi ne bebek duşunmemişlerdi o ay sadece 2 kere ilişki olmuşdu ve hamilr kaldi. 3 sene boyunca defalarca yumurta gelişdirme çatlatma( hatta ayni anda 3 yumurtasi çatlardi), 3 defa aşilama yapmişdi. Ablam da doktorun çok olumsuz konuşmasi uzerine eve gelip tüm ilaçlarini atmak istedigi, ben tedaviyi de bebek dusuncesini de biraktim dedigi ay hamile kaldi. Bunlari neden soyluyorum. Dikkat edin çocuk hasretiyle yananlar, hep burda belirti arayanlar daha geç hamile kaliyor. O yuzde stresden uzak durmak başli başlina bir tedavidir. Saglikli yaşama gelirsek. Gunde 3-4 km yuru. Rahmin kanlanmasi artar, bal ceviz tarçin karişimi, ari sutu bal polen deneye bilirsin. Vitamin takviyeleri mesela prowomen gibi. Içerigi zengin bir takviye. Ceviz badem fistik, kabak çekirdegi tuket. Paketli gidalardan uzak dur. Gune 2 litre su tuket.
Kürlere gelinceyse çoğunun muhakkak ki faydasi vardir. Uzun suredir tedaviler olumsuzsa durumuna uygu saraçoglu kurunu uygulaya bilirsin. Ama.daha yeni deniyorsan o zaman yukarida dediklerimi yap. Unutma hamile kalmak kaliteli yumurta, kaliteli sperm ve kaliteli embriyon ile olur. O yuzden kalitesini artirmaya bak. Her halde her muayeneden geçtiniz. Geçmediyseniz rahim filmi ve sperm testi muhakkak yaptirin
Yaa ne güzel Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahYedi ay boyunca her şeye dikkat ettim olmadı aklımdan çıkardığım ay hamileymisim yani bu ay çok farklı stres faktörlerim vardı hiç aklıma bile gelmemişti gerçekten klişe ama doğru düşünmeyince oluyor sanırım
İnsallah siz de en yakın zamanda mutlu haberi alırsınız tüm kalbimle diliyorumYaa ne güzel Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amiinn inşallah çok teşekkür ederimİnsallah siz de en yakın zamanda mutlu haberi alırsınız tüm kalbimle diliyorum