• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe ilgili

Tarcinli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
645
354
53
31
Suan o kadar soktayim ki adetim geciktigi icin gebe testi denemek istedim ama c ile t beraber kirmizi cikti suan soktayim hala kendime gelemiyorum yarin doktora cikacagim daha türkiyeye geldigimde farkettim hamile oldugumu süpheleniyordum bugun hemen denedim regl gelmiyordu.. hala soktayim sabahtan kadin doguma gidecegim ve öbürgünde almanyaya geri yolculuk nasil dayancam bilmiyorum sürekli cisim geliyor yerinde durmuyor belim cok agriyor, esim de cok mutlu cok seviniyor bende hem üzülüp hem seviniyorum sasirdim napcagimi bakalim yarin bebegimin kac haftalik oldugu ögrenmek icin heyecanda var troid hapimi almayi unuttum almanyada, birsey olur mu? Cok korkuyorum birsey olursa
20170102_192234.jpg
20170102_192234.jpg

Öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin :) tiroid önemli bir hormon gebelikte özellikle ilk aylarda çok önemli çünkü şuan bebeğiniz tiroid hormonu üretebilecek gelişmişlikte olmadığı için eğer tiroid hastasıysanız takviye almanız şart.. bütün eczanelerde satılıyor en kısa zamanda temin etmenizi tavsiye ederim

Takviye ne icin yariyor merak ettim ilk defa hamileyim ögrene ögrene anlamaya calisiyorum ve Amin Allah isteyenlere nasip etsin insallah en önemlisi saglikli olsun yeterli beyin gerisimi gelismez mi yani yarin doktora gidecegim bana yardimci olacak hem annemle birlikte gidecegiz ne yapip yapmacagimizi troid hapi icmezsem almanyada kaldi troid haplarim ah kafam zaten öbürgün geri dönüyorum beyin geri zeka mi ne deniyor var mi öyle birsey?

Evet zeka gelişimi beyin gelişimi için çok önemli o yüzden kullanılmasını tavsiye ediyor doktorlar hele ki tiroid hastasıysanız benim gibi 33 haftadır her ay düzenli olarak ölçümlerim yapılıyor her ihtimale karşı

Cok korkmaya basladim ama gec kalmamisimdir insallah yarin mudahele edilecek kadin dogum doktoru? Kan testi bile yapacagim yarin bir ögrenecegim zaten bu yüzden gözüme bir türlü uyku girmiyor :(

Back