gebe birisi adet söktürücü ile regl olabilir mi?

Ay eşimde ayni seyler oluyordu apandist cikmisti gecen sene karin agrisi siddetlenince bi defasinda apar topar operasyon gecirdi
belirtilerime baktığım zaman ya gebelik ya da apandist bir de huzursuz bağırsak çıkıyor zaten. küçük yerde yaşadığım için gebelik korkusundan gidemedim diğer alternatifler için gideceğim

bu süreçte o kadar çok şey okudum kiii idrar testinde asla çıkmayan insanlar mı dersiniz günü gününe regl olup gebeliği fark etmeyenler mii…. zaten bunları görmesem bu kadar strese girmezdim büyük ihtimalle ama ihtiyacım vardı birilerine danışıp, paylaşmaya. güzel dileklerim seninlee

belirtilerime baktığım zaman ya gebelik ya da apandist bir de huzursuz bağırsak çıkıyor zaten. küçük yerde yaşadığım için gebelik korkusundan gidemedim diğer alternatifler için gideceğim
Bir an once gorunun dpktora.Çok onemli bir sey olmayabilr ama ihmal etmemekte fayda var

Bence de gidin milletin ne dediğini boşverin sağlık sonuçta. Hem korunma yollarınıda iyice öğrenin karşınızdaki insan da bilsin ki sizi zor duruma düşürmesin
korunmamıza rağmen bu psikolojiye girdim benim için bir ilişkiye yeltenmemek daha sağlıklı

İnan o kadar rastlantı ki aylarca regl olup hamile olduklarını öğrenenler hadi regl oldun ama hamilesin diyelim idrar testlerinde şuana kadar çoktan çıkması gerekiyordu asla asla stres yapma benim de güzel dileklerim seninle ama belirtilerin psikolojik değilse dahiliyeye görünmeni öneririm enfeksiyon vs kapmış olabilirsin

gideceğim yarın cesaretlenmeye ihtiyacım vardı

gideceğim yarın cesaretlenmeye ihtiyacım vardı
Sıkma canını böyle bi korku yaşadığın için de cinsel hayatını bitirmek zorunda değilsin 2 korunma yöntemi kullanırsın ve böyle stresler yaşamak zorunda kalmazsın ben de öyle yapacağım çünkü

benim için böylesi daha iyi artık hayatımda birisi yok

Sonuc ne çıktı kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…