Ge oldu,g olmad.

aysen_balikesir

nazlı miray yaşam hediyem
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
433
9
96
38
Balıkesir
bende birgün buraya yazabilecek miyim acaba derken
şimdi yazacak vaktim olmuyorkızım 4aylık oldu ama yinede hikayemi paylaşmak istedm
2006da evlendik
evlendiğimizden beride hiç korunmadık olmadı olmadı
klomen çatlama iğneleri aşılamalar YOKYOKKK bu arada eltim hamile kaldı doğurdu yengem hamile kaldı doğurdu(kendisi 38yaşında)
bendeki psikolojiyi tahmin edebilirsiniz
NEYSE
artık tüp bebek yapmaya karar verdik hastanelerle görüşmelere başladık
nerde ne kadar hangisinin yüzdesi yüksek vs vs bulduk bi yer görüşmeye gidicez benim adetim geçti ama test yapmadım artık yıllardan beri yap yap sıkıldım ama yinede bi yapim dedim yaktım bi sigaara girdim tuvaletekaydirigubbakcemile3
bekliyom baktım sanki ikinci çizgi çıktı sigarayı falan attım elimden baktım varikinci ama siilik doğğğru eşimin yanına inanamadı aldı 2tane eczacıya sorddu gebelik var demişler havalara uçtuk bu arada eşimde sperm azlığı bende pko teşhisi kondu
keseyd kalp atışıydı cinsiyetiydi derken zaman geçti......
Ben OLDUM OLası korkarım doğumdan hep sezeryan istedim doktorum herşeyin normal olmaz dedi bekle allah bekle allah gelmiyor bizim nazlı kız en sonunda doktorum 10gün geçtikten sonra gel alalım artık bu nazlı kızı dedi ama o gün o gece nasıl geçti bi ben bilirim heyecan koşuşturma (bu arada ben doğumdan 1ay önce annemleri çağırdım erken doğururum die korkudan millet sıkıldı beklemekten:kedi:)
sabah odamıza yerleştik lavmana alındım ve ameliyathanenin yolunu tuttuk ama ben 3,5 atıyorum tabi
girişte sorguya çektiler bi beni adın sanın girdim bi sorgu daha sonra koptum zaten uyandım ilk sözüm BEBEĞİM NASIL oldu iyi dediler ayılmam ve sonrası çok kolay oldu aynı gün ayağa kalktım ve kızımla o ilk bakışma hiç birşeye değişilmezdi sanki tanır gibi gözümün içine bakıyordu.....
ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN KİMSEYİ ARATMASIN ÇOK ZORDUR BİLİRİM
biraz uzun oldu kusura bakmayın bu arada kızımın adınıda nazlı miray koydumyerimseniben

canım demek doğdu bebeğin güle güle büyüt hatırlarsan tüp bbk sayfasında konuşuyoduk nickim ozamanlar gül apaydındı sen tüp yapacağın sırada hamile kalmıştın bende senden bir ay sonra doğal yolla hamiş kaldım 12 sene sonra hemde allah kimseye aratmasın çok zor yaşayan bilir güle güle büyüt bebeğini canım bizde hamileyken hep nazlı kızım diye sevdik ve naz koyduk kızımın adını eeeeeeeeçok naz etti nede olsa

oyy canım ya allah analı babalı buyutsun ne guzel bı dogum hıkayesı..
umarım cok guzel gunlrını gorursun yavrunun..
rabbım herkese nasıp etsın bu guzel duyguyu...

tbrk ederim bebişim allah uzun ömürler versin allah olmayanlara nesip etsin(aAMııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııN!1) :))

canım demek doğdu bebeğin güle güle büyüt hatırlarsan tüp bbk sayfasında konuşuyoduk nickim ozamanlar gül apaydındı sen tüp yapacağın sırada hamile kalmıştın bende senden bir ay sonra doğal yolla hamiş kaldım 12 sene sonra hemde allah kimseye aratmasın çok zor yaşayan bilir güle güle büyüt bebeğini canım bizde hamileyken hep nazlı kızım diye sevdik ve naz koyduk kızımın adını eeeeeeeeçok naz etti nede olsa

evet hatırladım allah o günleri geride bıraktı bize kızlarımızı nasip etti seninkinide allah analı babalı büyütsün :dance:

oyy canım ya allah analı babalı buyutsun ne guzel bı dogum hıkayesı..
umarım cok guzel gunlrını gorursun yavrunun..
rabbım herkese nasıp etsın bu guzel duyguyu...

tbrk ederim bebişim allah uzun ömürler versin allah olmayanlara nesip etsin(aAMııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııN!1) :))

tebrikler.Allah sağlıcakla büyütsün inşallahha.s.

analı babalı büyüt bebeğini. allah tüm isteyenlere de en kısa zamanda nasib etsin inşallah.

hepinize çok teşekkür ederim kızlarrrrrr:ecrin_bebek:

rabbim bizede göstersin canım kucağımıza aldığımız günleri inşallah bende tüp bebkle hamiş kaldım sanki günler hiç geçmiyo daha yeni 3 aylık olduk rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım

Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin bebişine canım tebrikler:emir_bebek:
amin canım saol

rabbim bizede göstersin canım kucağımıza aldığımız günleri inşallah bende tüp bebkle hamiş kaldım sanki günler hiç geçmiyo daha yeni 3 aylık olduk rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım

inşallah sağ sağlim kavuşursun meleğine gerçekten anlatılacak bir duygu değil ama hamileliğinin keyfini çıkar çünkü sonra bi hamile gördüğünde arıyorsun o günlerini:CüvCüv:

güle güle büyüt.rabbım bızlerede verıır ınsallah.bendede pco oldugu ıcın umut oldu hıkayen.

bak canm benim sende hamile kalmışsn meleğine kavuşmana az kalmış rabbim sağlık sıhatversin ikinizede bizim sıpa 10aylık oldu artık yürüyexek allahım rüya gibikaydirigubbakcemile3

bende birgün buraya yazabilecek miyim acaba derken
şimdi yazacak vaktim olmuyorkızım 4aylık oldu ama yinede hikayemi paylaşmak istedm
2006da evlendik
evlendiğimizden beride hiç korunmadık olmadı olmadı
klomen çatlama iğneleri aşılamalar YOKYOKKK bu arada eltim hamile kaldı doğurdu yengem hamile kaldı doğurdu(kendisi 38yaşında)
bendeki psikolojiyi tahmin edebilirsiniz
NEYSE
artık tüp bebek yapmaya karar verdik hastanelerle görüşmelere başladık
nerde ne kadar hangisinin yüzdesi yüksek vs vs bulduk bi yer görüşmeye gidicez benim adetim geçti ama test yapmadım artık yıllardan beri yap yap sıkıldım ama yinede bi yapim dedim yaktım bi sigaara girdim tuvaletekaydirigubbakcemile3
bekliyom baktım sanki ikinci çizgi çıktı sigarayı falan attım elimden baktım varikinci ama siilik doğğğru eşimin yanına inanamadı aldı 2tane eczacıya sorddu gebelik var demişler havalara uçtuk bu arada eşimde sperm azlığı bende pko teşhisi kondu
keseyd kalp atışıydı cinsiyetiydi derken zaman geçti......
Ben OLDUM OLası korkarım doğumdan hep sezeryan istedim doktorum herşeyin normal olmaz dedi bekle allah bekle allah gelmiyor bizim nazlı kız en sonunda doktorum 10gün geçtikten sonra gel alalım artık bu nazlı kızı dedi ama o gün o gece nasıl geçti bi ben bilirim heyecan koşuşturma (bu arada ben doğumdan 1ay önce annemleri çağırdım erken doğururum die korkudan millet sıkıldı beklemekten:kedi:)
sabah odamıza yerleştik lavmana alındım ve ameliyathanenin yolunu tuttuk ama ben 3,5 atıyorum tabi
girişte sorguya çektiler bi beni adın sanın girdim bi sorgu daha sonra koptum zaten uyandım ilk sözüm BEBEĞİM NASIL oldu iyi dediler ayılmam ve sonrası çok kolay oldu aynı gün ayağa kalktım ve kızımla o ilk bakışma hiç birşeye değişilmezdi sanki tanır gibi gözümün içine bakıyordu.....
ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN KİMSEYİ ARATMASIN ÇOK ZORDUR BİLİRİM
biraz uzun oldu kusura bakmayın bu arada kızımın adınıda nazlı miray koydumyerimseniben
maaşallah çok tatlı kızın Allah bağışlasın biraz benim kızıma da benziyo sanki ama benim kızım küçük daha 49 günlük teyzesi.
Allah hayırlı uzun ömürler versin cümle bebişlerimize her isteyene de nasip etsin evlat sevgisi çok başka...

Back