hipp 300 gr, aptamiller 350 gr canım. ben de şaşırdım fiyatına. o yüzden acaba bu organik olayı kandırmaca mı diye düşündüm ne yalan söyleyeyim. CADIARZUbu ucuzluk gramajdan kaynaklanabilir hipp gramajı daha az diye biliyorum.
bu hipp 18 tl olan kaç gr.hollenin ben yulaf ezmesini aldım 250 gr kahvaltı için oda 10 tl.
hipp piyasa da çok az bulunuyor. hem de kabız yaptı oğluşumu. mail attım sitesine hiç yanıt veren olmadı.
marketlerde bulduğum hipplerin üretim tarihi bayağı eski mesela mart 2009. şubat son kullanma tarihleri. içime sinmedi ne yapacağımı şaşırdım.
evde hazıraldığımız ürünlerde organik değil ben doktora sorduğumda doktor bu kadar ince düşünürseniz gidip dağ başında yaşamak lazım dedi. inek sütünün bende bir zararı olacağını düşünmüyorum ama inek sütü verilen çocuklarda kansızlık ve demir eksikliği çok sık rastalanan bir durum. bizlere inek sütünden birşey olmadı ama genelde türk halkında kansızlık ve demir eksikliği yaygın.
evde hazıraldığımız ürünlerde organik değil ben doktora sorduğumda doktor bu kadar ince düşünürseniz gidip dağ başında yaşamak lazım dedi. inek sütünün bende bir zararı olacağını düşünmüyorum ama inek sütü verilen çocuklarda kansızlık ve demir eksikliği çok sık rastalanan bir durum. bizlere inek sütünden birşey olmadı ama genelde türk halkında kansızlık ve demir eksikliği yaygın.
kızlar sağlık köşesinde gdo ile ilgili konu var onu lütfen okuyun, bebek mamalarında oldugu dogru.
yasada yasaktır ibaresi var ama altındada %9a izin var yazıyo, yani yasak masak palavra.
annelerimiz ananelerimiz eskiden nasıl mama yapıyolarsa öyle beslemeye çalışın, gıda mühendisi oldugum için yazma gereği duyuyorum yoksa evli değilim bilemiyorum bebek büyütmeyi ama, elma püresi, az şekerli muhallebi, iyi haşlanmış sebzelerin lapasını yedirmeye çalışın hazır mamalar gdolu olmasa bile hormonla dolu. eger biraz bile ikna olduysanız yedirmeyin bebeğinize lütfen, genetikle oynamak suç, cinayet bu!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?