sevgili arkadaşlar öncelikle bu konularda doktora başvurun eğer sonuç alamazsanız o zaman tedavi eden teyzelere gidin.ben bunu yıllardır çekiyorum.doktora gittim tetkiklerde birşey çıkmadı şükür.yerine getirtiriyorum yine çıkıyor.çok zor bir durumdur yemek yiyemezsin miden bulanır halsizlik yapar.bu konuda yardım etmek isterim gerçekten zor bir durumdur arkadaşlar.mail adresimden ulaşabilirsiniz.rabbim sağlık sıhhat versin cümlemize..
cnm eş çıkığı belirtileri midende veya göbeğinde elinle bastırınca kalp gibi bir şey atıyorsa,ağır kaldırınca,sinirlenince,uzun süre aç kalınca,karın ağırsı gibi durumlar oluyorsa eşin çıkmış derler.yani eş çıkığı.bunu anlayan ebe veya kadın vardır.ayrıca gebeliğe engel cnm göbek düşüklüğü ve eş çıkığı.ve eş çıkığına aç karnına bakılması gerekir.
göbek düşüklüğü göbeğine elinle bastırınca kalp gibi bir şey atmıyorsa göbeğin düşmüştür.benim bahsetteğim konu olan eş çıkığını nasıl anlarsın midende veya göbeğinin çevresinde kalp gibi bir şey atıyorsa eşin çıkmış demektir.göbek düşüklüğü ve eş çıkığı gerçekten önemli bir konu göbek düşükülğü ve eş çıkığı gebeliğe engel bir durum.eşçıkığının belirtilerini yukarıda konunun ilk başında bahsettim.eş çıkığı ve göbek düşüklüğü konusu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa hem konu daha iyi anlaşılır.
Evet benimde göbeğimin çevresinde kalp gibi birşey atıyor ve aşırı kabızlık var 4 yıldır evliyim hiç korunmadık çocuğumuz olmuyor bu yüzden mi olmuyor ki acabagöbek düşüklüğü göbeğine elinle bastırınca kalp gibi bir şey atmıyorsa göbeğin düşmüştür.benim bahsetteğim konu olan eş çıkığını nasıl anlarsın midende veya göbeğinin çevresinde kalp gibi bir şey atıyorsa eşin çıkmış demektir.göbek düşüklüğü ve eş çıkığı gerçekten önemli bir konu göbek düşükülğü ve eş çıkığı gebeliğe engel bir durum.eşçıkığının belirtilerini yukarıda konunun ilk başında bahsettim.eş çıkığı ve göbek düşüklüğü konusu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa hem konu daha iyi anlaşılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?