Gbeim kat!!!

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
488
8
39
kızlar sabah kalktığımda göbeğimin etrafı çok acıyordu.her nefes alışımda bi ağrı sızı hissettim.anneme söyledim göbeğin kaçmış olabilir dedi.yattım annem elinle şöyle bi yokladı göbeğin yerinde atmıyor dedi.etrafına bastırdı.göbeğimden 3 parmak falan sağda atıyo dedi.biraz bastırdı yerine gelsin diye.çok acıdı,sonra biraz da ben uğraştım.iyi gibiydi şimdi tekrar başladı ağrımaya.annem de ewde yok mewlüte gitti...bastırmak da istemiyorum o zaman daha da acıyo...ne yapabilirm ki başka...

Geçmiş olsun canım ya hemen dr git neden olmuş olabilir ki acaba??? hbr ver durumundan

Göbegin nesi atıyormuş yaa sakın öyle birşey yapmayın daha kötü durumlara sebep verirsiniz
Hemen bir dr ye gidin derim ben
zira safrakesesi sorunuda olabilir...

teşekkür ederim canım.annem gelsin diye bekliyorum.internetten de araştırdım,biraz korktum açıkçası...
gelişmeleri yazarım.öptm

Göbegin nesi atıyormuş yaa sakın öyle birşey yapmayın daha kötü durumlara sebep verirsiniz
Hemen bir dr ye gidin derim ben
zira safrakesesi sorunuda olabilir...

canım elini göbek deliğine bastırdığında pıt pıt atıyo,bi newi kalp atışı gibi.tam anlatamadım ama...
nee safra kesesi mi hiç aklıma gelmemişti açıkçası,ben iyice tutuştum...

göbek kaçmış değilde biz ona göbeğin düşmüş deriz

parmağınla bastırdığında yerine geliyo bildiğim kadari ile ama yinede doktora git yanlış bilgi vermek istemem

güllüşen ne demek o hemşo ?

cnm yani ağır bişiy kaldırdığıdna ters hareket yaptığında göbeğinin o attığı yer yer değişiyo kayıyo diyelim tam göbeğin olduğu yerde atmıyo

yani düşüyo işte aslıdna bilim bile göbek düşmesine bişiy yapamıyor..

göbeği geri getirmek için o kişi sırt üstü yatıyo göbek deliğine parmakla bastırarak biraz bekletiyolar ölelikle yerine geliyo bildiğim bu :)

benim küçükken çok kaçardı.annemde eliyle bastırıp yerine getirirdi.allaha şükür şimdi olmuyor artık

göbek kaçmasını duydum ama nasıl tadavi olur bir bilgim yok hemen bir dr git derim cnm
geçmiş olsun

göbek düşmesine dr birşey yapmaz.göbeğine bardak vurun yerine gelir

sabah aç karnına yuvarlak bir tabağın üstüne yüz üstü uzan .
tabak göbeğin tam orta kısmını iyice kapatmalı 20 dk bekle
gerçi biraz sıkıcı birazda acıyacak ama etkili bir yöntem
yine sabah aç karnına sabun ve su yardımıyla göbeğine masaj yaparak tedavi olabilirsin

Bende de ortaokula giderken olmuştu göbek düşmesi hemde birkaç kere.Çok da ağrı verici birşey.Evimizdeki Şifalı Bitkiler Ansiklopedisi diye bir kitaptan terkiple annem göbek deliğimi ovarak yerine getiriyordu.Çok şükür,şimdi olmuyor.

kızlar annem dün gelince ovdu,çok acıdı ama çok şükür geçti...işallah bi daha böyle bişi olmaz...bende acı çekmem...
buarada ilginize gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşlar...opuyorumnanaktan

göbek düşmesi die biliyorum ben bana olmuştu birkez aman allahım çok şiddetli bi ağrı iki büklüm kalmıştım sağolsun komşumuz bişeler yaptı hemen geçmişti

X