[h=1]Gazze'deki savaş ünlü yıldızları böldü[/h][FONT=pt_sansregular][h=2]KINAYANLAR[/h][/FONT] [FONT=pt_sansregular]Mia Farrow, Amerikanın İsraile yaptığı silah yardımına bir son vermesi gerektiğini savundu
[h=2]KINAYANLAR[/h]
Scandal/ Skandal dizisinin yıldızı Kerry Washington ise dört ölü Gazzeli çocuğun fotoğrafını paylaşarak; Yürek burkan görüntü ifadesini kullandı.
[FONT=pt_sansregular][h=2]KINAYANLAR[/h][/FONT] [FONT=pt_sansregular]Bazı şarkılarından Filistin yanlısı sözler bulunan Amerikalı hip-hop yıldızı Lupe Fiasco, konserlerinde Filistin bayrağı açmasıyla tanınıyor. Öyle ki Fiasco, İsrailin Filistine uyguladığı politikaları eleştirmeyen Obamaya, başkanlık seçimlerinde oy vermediğini dile getirdi.
Rihanna geçenlerde Twitter hesabından Free Palestine/ Özgür Filistin etiketini paylaşmış, sonrasında gelen tepkiler üzerine mesajını silmek zorunda kalmıştı.
[FONT=pt_sansregular][h=2]KARŞIT DÜŞÜNCEDE OLANLAR[/h][/FONT] [FONT=pt_sansregular]Kim Kardashianın İsraildeki herkes için dua ediyorum Tweetine karşılık takipçileri adeta ünlü yıldıza savaş açtı. Takipçilerinin, Kendine ve bizlere bir iyilik yap ve biraz eğitim al yorumları yapması üzerine Kardashian, vakit geçirmeden Filistindeki herkes için de dua ediyorum mesajı yayınladı
[h=2]KARŞIT DÜŞÜNCEDE OLANLAR[/h]
İsraili savunanlar arasında ülkemizde de yayınlanan The Big Bang Theory dizisinin yıldızıMayim Bialik de yer aldı. Twitterdan, İbranice, Shabbat shalom/ Huzurlu sabahlar mesajı yayınlayan Bialik, takipçileri tarafından epey eleştirildi. Oyuncu tepkiler üzerine yeni bir Tweet atarak, Bir Yahudi olarak İsrailin varlığına şükrediyorum dedi.
[FONT=pt_sansregular][h=2]KARŞIT DÜŞÜNCEDE OLANLAR[/h][/FONT] [FONT=pt_sansregular]Ünlü model Bar Rafaeli de, ülkesinde yaşanan savaştan ötürü çok üzgün olduğunu ve İsrailin Hamastan gelen füzelerden dolayı kendini savunmak zorunda kaldığını belirtti
[h=2]KARŞIT DÜŞÜNCEDE OLANLAR[/h]
Bir diğer İsrail savunucusuysa 90lı yılların komedi yıldızlarından ve 2012 Çay Partisi Başkanlık adayı Rosanne Barr. Barr, Tweetlerinde devamlı olarak İsraile destek verirken, bir yandan da sivillerin katledilmesiyle ilgili sulu şakalar yapmaktan geri kalmadı.
bi haberde bar rafaeli'ninde destek olduğunu
bi twit attığını okumuştum,geri dönüşmü yapmış
ayrıca kendisi asker kaçağıdır,israile gidemiyor o yüzden
israilde kadınlara askerlik yapmak zorundadır,hemde 3 yıl.
[FONT=pt_sansregular]israil'in Gazze'deki katliamlarına karşı tepkiler gün geçtikçe büyürken, dünyaca ünlü yıldızlar da Gazze konusunda büyük bir fikir ayrılığına düştü. Taraf Gazetesi'nin haberine göre Rihanna ve Madonna Gazzeye ağlıyor, Kim Kardashian ve Bar Rafaeli ise karşı tarafta...