Bebek Beslenmesi gazsız mama istiyoruuuuuuumm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

paradises

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
387
11
316
Denizli
kızlar 2 aylık bebem var.bir ay aptamil kullanduım bebem kabız oldu.bir aydırda bebelac kullanıyorum bu arada sütüm yok..ama bebeleca geçtiğimden beri gazı oldu.bebeğim hiç gazlı değildi..ağır geliyo galiba.bide benim bebeğim iştahlı bir bebek.2 saatte bir 85 90 cc içiyor.ağırmı geliyor acaba..mama tavsiyesi olan varmı..maddiyatı hiç önemli değil..bebeğim hiç uyuyamıyor gazdan benine çok yordu..tavsiyelerinizi bekliyorum.:1rolleyes:

güzelim sen napıyosun yaaa,tabii gaz olur çocukta.hayatım mama 3 saatte bir verilir öncelikle bunu unutma.annesütüyle de karıştırma.annesütünü 10dk.da bir de versen olur.benim de sütüm yok denecek kadar az.baştan beri mama kullanıyoruz.benim bebiş de çok gazlı,kolikkkkkkk!!!!!!!
pre-aptamil kullandık ağır geldi,dr.umuzun önerisiyle gazlı bebekler için önerilen aptamil conformile geçtik.memnunuz öneririm.bebişim iştahlı diye çok yüklenme.benimki de öyle 3 aylık ama versem 180cc bile yer.çok hızlı kilo aldığı için doktorumuz dengeli gitmemiz gerektiğini söyledi.şu an 90cc ye 2 ölçek mama kullanıyoruz.gazlı bebekler sürekli emmek isterler ve ağlarlar.bunu açlığına yorumlama bebeişine çok yüklenme.....gazlı bebek nedir en iyi ben bilirim...of off Allah hepimizi tez zamanda şu gazdan kurtarsın!!!!!! dene bu mamayı,yerse pişman olmazsın..

neden organik mama kullanmıyosunuz berker organik churmamil falan onlar gazda yapmıyo hemde organik yani

iki saatte bir veriyorum 3 saati beklemiyo yıkıyo ortalığı...nasıl 3 saate çıkarcam yaa oof off şu gazzzz

rezene çayı ver rahatlar cnm.gaz nedeniyle ağlıyodur.gazla açlık ağlaması karışıo.doktorumuz bebek sadece açlığa ağlamaz.psikolojik ve fizyolojik ağlar dedi.

canım benm bbeğimde 2 saatte bir içiyor ve dediğin gibi yıkıo ortalığı dakika şaşmıyor ama gazsız bir bebek yani o gazdan değil canım . bende 3 saate çıakrmaya çok çalıştım ama olmadı zamanla olacak sanırım mama dengesini ayarladım sadece allah kolaylık versin

Benim bebeğim de gazdan çok çekti canım, önce lactum denedik sevmedi sonra conformili keşfettim, doktordan da onay alınca onu kullanmaya başladım ancak öyle rahat edebildik. Bizimki de başta çok kilo alıyordu, hatta ikinci ayında 1,5 kiloya yakın almıştı da doktorumuzun gözleri büyüdü, az verin de diyemedi çünkü ayına uygun cc ve normal zaman aralığıyla veriyordum. Şimdi 9,5 aylık, başka mamaya ve tabii ek gıdaya geçeli bayağı oluyor, inan kilo alımı o kadar yavaşladı ki, şimdilerde doktorumuz biraz öğün miktarını artırın demeye başladı. Baştan beri anne sütü veremediğim ve hep mamayla beslediğim halde herşey yoluna girdi. Allah yardımcın olsun, ama geçecek, biraz daha sabır sadece...

arkadaşlar 3 aylık kızım var biz similac 1 kullanıyoruz çok memnunum ben tavsiye ederim ne gaz ne de başka bir sorun oldu çok şükür..deneyin derim

ilk ay gazlı değildi demişsin ya cnm bildiğim kadarıyla gaz 20 günden sonra başlıyor. benim kızımda da aynı problemi yaşadık 21.günün gecesi gaz sancıları başladı. kabızlık oldu. doktorumuz aptamil comformil'i önerdi. bende onun çok faydasını gördüm. bi denemeni tavsiye edebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…