- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 574
- 53
- Konu Sahibi Papatyam000
-
Ay aynı sorun benim bebegim de var 1 bucuk aylık 3 ay olmadan geçmez diyorlar cok üzülüyorum ne yaptıysam fayda etmediKizlar bebegim cok gazli bir bebek 2 aylik olucak hayla gazindan dolayi cok agliyor cok huysuz ben gazini cikariyorum ama yinede cok gazli agliyor her yolu denedim gaz damlasinida kullanıyoruz fayda yok ne yapicam yardim edin cok üzülüyorum
Canım ben gaz damlasi kullanmayı bırakmıştım. Çünkü o daha zorluyordu . Kivraniyordu. Her beslemwden sonra yatirmadan dik konuma getir. Hemen ağızdan çıkarıyor. Ve sürekli masaj yap. Sabret geçecek. Bir gün gece yatağa girdiğinde birden bire kesildiğini farkedeceksinKizlar bebegim cok gazli bir bebek 2 aylik olucak hayla gazindan dolayi cok agliyor cok huysuz ben gazini cikariyorum ama yinede cok gazli agliyor her yolu denedim gaz damlasinida kullanıyoruz fayda yok ne yapicam yardim edin cok üzülüyorum
İnsallah inanki ne yaptiysam fayda etmiyor usten altan gazini cikariyorum ama malesef ki gecmiyor agliyor besledikten sorna muhakkak gazini cikariyorum ama ne fayda ayni artik bende onunla birlikte ağlıyorumCanım ben gaz damlasi kullanmayı bırakmıştım. Çünkü o daha zorluyordu . Kivraniyordu. Her beslemwden sonra yatirmadan dik konuma getir. Hemen ağızdan çıkarıyor. Ve sürekli masaj yap. Sabret geçecek. Bir gün gece yatağa girdiğinde birden bire kesildiğini farkedeceksin
Cok zor ne yapicagimi bilmiyorum bnde artikAy aynı sorun benim bebegim de var 1 bucuk aylık 3 ay olmadan geçmez diyorlar cok üzülüyorum ne yaptıysam fayda etmedi
Vala hoplatiyorum hoplamaktan kollarim agriyor artikSürekli kucakta hoplatın. Bizimki 4 ay bitince geçmişti. O 4 ay günboyu zıplıyordum ama
Merhaba, benim bebeğimde 2 aylık. Iki farklı damla kullandık işe yaramamıştı, hergün ağlama krizlerine giriyordu. En son bi damla aldık, her mamaya 7şer damla katıyoruz, şükür ağlamalar çok çok azaldı. Damlanın adı SAB. Yurtdışındayım, Türkiye'de var mı bilemiyorum, eczaneye sorun isterseniz.Kizlar bebegim cok gazli bir bebek 2 aylik olucak hayla gazindan dolayi cok agliyor cok huysuz ben gazini cikariyorum ama yinede cok gazli agliyor her yolu denedim gaz damlasinida kullanıyoruz fayda yok ne yapicam yardim edin cok üzülüyorum
MerhabaKizlar bebegim cok gazli bir bebek 2 aylik olucak hayla gazindan dolayi cok agliyor cok huysuz ben gazini cikariyorum ama yinede cok gazli agliyor her yolu denedim gaz damlasinida kullanıyoruz fayda yok ne yapicam yardim edin cok üzülüyorum
Canim yorum yazdim sende oku faydalanAy aynı sorun benim bebegim de var 1 bucuk aylık 3 ay olmadan geçmez diyorlar cok üzülüyorum ne yaptıysam fayda etmedi
Cok teşekkür ederim.simdide kaka yapamama sorunumuz var buna bir tavsiyeniz var mı çok sıkınıyor kızariyor gaz çıkarıyor gazı kokuyor 4 5 gün oldu yapmiyor yıkıyorum her gün rahatlıyor 1 saat sonra yine sıkılıyor azda olsa yapsa onuda yapmiyorCanim yorum yazdim sende oku faydalan
Sab simplex mi damlaMerhaba, benim bebeğimde 2 aylık. Iki farklı damla kullandık işe yaramamıştı, hergün ağlama krizlerine giriyordu. En son bi damla aldık, her mamaya 7şer damla katıyoruz, şükür ağlamalar çok çok azaldı. Damlanın adı SAB. Yurtdışındayım, Türkiye'de var mı bilemiyorum, eczaneye sorun isterseniz.
Merhaba gaz masajı yapınCok teşekkür ederim.simdide kaka yapamama sorunumuz var buna bir tavsiyeniz var mı çok sıkınıyor kızariyor gaz çıkarıyor gazı kokuyor 4 5 gün oldu yapmiyor yıkıyorum her gün rahatlıyor 1 saat sonra yine sıkılıyor azda olsa yapsa onuda yapmiyor
EvetSab simplex mi damla
Bende kullanmıştım Eczanelerde var
Merhaba nasıl yapayım acaba normal bildiğimiz karinina bebek yag ile mi yoksa başka varmiMerhaba gaz masajı yapın
Kuru kayısı yiyin süte geçerMerhaba nasıl yapayım acaba normal bildiğimiz karinina bebek yag ile mi yoksa başka varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?