• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazli bebek

Papatyam000

🌸🌸
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
1.089
574
53
Kizlar bebegim cok gazli bir bebek 2 aylik olucak hayla gazindan dolayi cok agliyor cok huysuz ben gazini cikariyorum ama yinede cok gazli agliyor her yolu denedim gaz damlasinida kullanıyoruz fayda yok ne yapicam yardim edin cok üzülüyorum

Sürekli kucakta hoplatın. Bizimki 4 ay bitince geçmişti. O 4 ay günboyu zıplıyordum ama

Kizlar bebegim cok gazli bir bebek 2 aylik olucak hayla gazindan dolayi cok agliyor cok huysuz ben gazini cikariyorum ama yinede cok gazli agliyor her yolu denedim gaz damlasinida kullanıyoruz fayda yok ne yapicam yardim edin cok üzülüyorum
Ay aynı sorun benim bebegim de var 1 bucuk aylık 3 ay olmadan geçmez diyorlar cok üzülüyorum ne yaptıysam fayda etmedi

Canım ben gaz damlasi kullanmayı bırakmıştım. Çünkü o daha zorluyordu . Kivraniyordu. Her beslemwden sonra yatirmadan dik konuma getir. Hemen ağızdan çıkarıyor. Ve sürekli masaj yap. Sabret geçecek. Bir gün gece yatağa girdiğinde birden bire kesildiğini farkedeceksin

Canım ben gaz damlasi kullanmayı bırakmıştım. Çünkü o daha zorluyordu . Kivraniyordu. Her beslemwden sonra yatirmadan dik konuma getir. Hemen ağızdan çıkarıyor. Ve sürekli masaj yap. Sabret geçecek. Bir gün gece yatağa girdiğinde birden bire kesildiğini farkedeceksin
İnsallah inanki ne yaptiysam fayda etmiyor usten altan gazini cikariyorum ama malesef ki gecmiyor agliyor besledikten sorna muhakkak gazini cikariyorum ama ne fayda ayni artik bende onunla birlikte ağlıyorum 😭

Merhaba, benim bebeğimde 2 aylık. Iki farklı damla kullandık işe yaramamıştı, hergün ağlama krizlerine giriyordu. En son bi damla aldık, her mamaya 7şer damla katıyoruz, şükür ağlamalar çok çok azaldı. Damlanın adı SAB. Yurtdışındayım, Türkiye'de var mı bilemiyorum, eczaneye sorun isterseniz.

Geçiyor canım bende senin gibiydim. Bir gün aglama krizine girdim annemi aradım. Annem koşa koşa gelmiş bebeğe bir şey oldu diye . Aldı gaz masaji yaptı oğlum rahatlamışti. Bana da hiç geçmeyecek gibi geliyordu. Ve birden bire kesildi. Doktora sor farklı bir maka damla onerir

Merhaba
Benim bebegimde çok gazliydi 3.5 aylik oldu çok çok azaldi diyebilirim. Bir az daha sabret çok zor biliyorum
Emziriyorsan dere otu ye hatta suyun içine at kaynat suyunu kendin iç bebege kuçuk kaşikla 1 kaşik ver günde 3 4 kere verebilrsn çok güzel fayda ediyor. Ben eczaneden hazirini almkştim Dr tavsiyesiyle. Sonra biri dediki kendin hazirlayinca daha etkisi iyi dedi. Bence dene faydasini gorecegine inaniyorum. Bide gazini çikarmak icin kivranirken bezini çikart oyle yapinca rahat cikartiyor. Karnina sicak bez koy. Ayaklarini sicak tut. Her krize girdiginde banyo yaptir. Benim bebegim kolik her gün ayni saatte saatlerce ağlardi Mos mor olana sesi kesilene kadar.
Bunlari Yap bebegi çok aglatma çok zararlidir bebegin sinirleri için.

Canim yorum yazdim sende oku faydalan
Cok teşekkür ederim.simdide kaka yapamama sorunumuz var buna bir tavsiyeniz var mı çok sıkınıyor kızariyor gaz çıkarıyor gazı kokuyor 4 5 gün oldu yapmiyor yıkıyorum her gün rahatlıyor 1 saat sonra yine sıkılıyor azda olsa yapsa onuda yapmiyor

Merhaba, benim bebeğimde 2 aylık. Iki farklı damla kullandık işe yaramamıştı, hergün ağlama krizlerine giriyordu. En son bi damla aldık, her mamaya 7şer damla katıyoruz, şükür ağlamalar çok çok azaldı. Damlanın adı SAB. Yurtdışındayım, Türkiye'de var mı bilemiyorum, eczaneye sorun isterseniz.
Sab simplex mi damla

Cok teşekkür ederim.simdide kaka yapamama sorunumuz var buna bir tavsiyeniz var mı çok sıkınıyor kızariyor gaz çıkarıyor gazı kokuyor 4 5 gün oldu yapmiyor yıkıyorum her gün rahatlıyor 1 saat sonra yine sıkılıyor azda olsa yapsa onuda yapmiyor
Merhaba gaz masajı yapın

You tube da aratirsaniz çıkar bisiklet surer gibi bacaklarını kaldırın birde kimyon cayi için faydasini görürsünüz insallah.

Back