Gazlı bebek anneleri buraya bi göz atın

Demir66

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
10
0
16
Van
50 günlük oğlum 1 aydır her akşam gaz sancısından mosmor olup deli gibi ağlıyodu:(( onu öyle gördükçe eşimle bende kahroluyoduk:(( zinko, rezene çayı, metzil, nane çayı, kimyon çayı, sıcak havlu, masaj... hepsini denedik hiçbişey fayda etmedi:(( geçenlerde bi doktor koliks bitkisel şurubu önerdi. Biz tabi ümitsizce bunu da deneyelim bakalım belki rahatlatır diye denemeye başladık. 3 gün oldu kullanmaya başlayalı ve mucize gibi haala inanamıyoruz ne sancı ne ağlaması kaldı yavrumun:)) günde 3 kez birer mlim veriyorum o da rahat ediyo bizde:))
Her çocuk farklıdır ama mutlaka deneyin inşallah size de iyi gelir...

Allah bagislasin yavrunu :nazar: anne sütü veriyorsan yediklerine ve ictiklerinide dikkat et olur mu? ayaklarini sicak tut.2 bebegiminde cok sükür gaz sorunu olmadi hic.ama yedigime ictigime cok dikkat ettim.kendimi korudum.saglikla büyütün :16:

teşekkür ederim cümlemizinkini bağışlasın inşallah:)) çok şanslısın bu durumu yaşamadığın için. bebişte bende patikle yattık, ufoyla ayrılmaz üçlü olduk ama fayda etmedi malesef:(( Evet anne sütü veriyorum yememe içmeme dikkat ediyorum ama nereye kadar peynir bile yememem gerekiyo gaz yapmasın diye:((

arkadaşlar henüz bebeğim olmadı ama az kaldı bi arkadaşım söylemişti bebeginin çok gazı oldugu için her akşam neredeyse doktora götürüyorlarmış o da pilates topunda bebegi kucagında fazla aşırı olmayacak şekilde pışpışladıgını yanı gaz çıkarmasını yaptıgını söyledi ve bu şekilde kurtuldugunu söylemişti .Denemekte fayda var kızlar.

Back