Kızlar benim bebeğim doğduğu günden beri acayip gazlı daha iilk haftadan metsile başladık kolik durumlarıda vardı ama bikaç hafta sonra azaldı daha sonra sırayla zinko sap simplex nurse haryes hepsini denedik ama sonuş hüsran kmyonlu su rezene yok yok taki dün akşama kadar dün sabahtan başlayan gaz sancıısı akşama kadar devam etti artık 9 dan sonra durmaksızın ağlama ve morarma başladı bizde acile götürdük bu arada bebeğim 40 günlük bende hastanede çalışıyorum neyse muayene ettiler kulaklarında bişi yok pişik yok ama karnına ellettirmiyo bebeğim doktor direk ga sancısı var dedi biliyorum dedim bende bisey sıktı ağzına rahatlıcak dedi derken bebeğim ağlamaktan yorgun düştü ve uyudu sonra başladı gaz çıkarmaya o çıkarırken ben seviçten dört köşe yarım saat sonra görcem dedi doktor bizimki pofur pofur uyuyo tamam ded taburcu olabilisniz bende ağzına sıktığınız şeyin adını söylemezsniz kesnlikle gitmem dedim:) Vicol bitkisel şurup dedi acile gaz sancısı ile gelen bebeklere bunu veriyoruz dedi bana reçeteye yazdı bende aldım bebeğim bugün melek gibi uyuyoooo gazınıda çıkarıyoooo tavsiye ediyorummm tabi her bbebeğin bünyesi farklı bize çok iyi geldi inşş sizede iyi gelirrrrr