• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gaziosmanpaşa Yıldıztabyada Ahsen kuaför

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Arkadaşlarım ben yıllardır aynı yere gidiyorum ahsen kuaför çook memnunum işilerini iyi yapıyorlar çok özeniyorlar çok gelin çıkarttılar arkadaşlarımda gitti ona çok memnun kaldık o semtte herkes biliyor çok kalabalık müşterileri çok ayrıca 150 tl gelin 100 tl nişan başı yapıyolar m3 ikizler falan tavsiye ediliyo onlar çok pahalı ayrıca bu kuaför daha güzel yapıyo hem açık hem kapalı ben tavsiye etmek istedim yakın olanlar varsa gidip konuşabilirler modelleri görebilirler bende nişanda oraya gidicem şubatta inşallah fazla para vermeyin çok iyi uygun kuaförlerde var.

Ben o tarafa çok yakın oturuyorum. Ve kuaföre Bayrampaşa'ya gidiyorum. birgün gidip denemek isterim. Tam yeri telefonu varsa alabilir miyim.

kızlar merhaba gaziosmanpaşada oturuyorum 2 haziranda kuzenimin düğünü war gop civarında iyi bir kuaför arıyorum düğünün ertesi günüde saçlarımı kestirmek istiyorum kuaför önerilerinizi iletirmisiniz lütfen

Back