• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Gaziosmanpaşa Taksim Devlet Hastanesinde Doğum yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Anne__bebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2019
5
1
1
34
Arkadaşlar merhaba, ben şu anda hamileliğimin 7. ayındayım. Kontrollerimi bugüne kadar özel bir hastanede oldum. Sık kontrole gidemedim zaten. Ama doğumum yaklaştıkça düşünüyorum. Maddi olarak imkanlarım özel hastanede doğurmaya müsait değil. Gaziosmanpaşada oturuyorum. Acaba Gaziosmanpaşa Taksim eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yapan var mı aranızda? İki kişiden Bülent beyin iyi olduğunu çok ilgilendiğini duydum. Ama devlet hastanesinde nasıl olur doğum çok korkularım var. Aranızda bu doktora giden var mı?

Son düzenleme:
tatlım doğum çok önemli bir mevzu. sana yol olarak ters düşecek biliyorum ama zeynep Kamil kadın doğum alanında çok çok iyi. eğer ilk gebeliğin ise sorun olmadıkça keyfi şekilde sezeryanada almazlar , yol olarak maddi açıdan biraz zorlanırsın oda bir kez olur bebek doğduktan sonra . gidiş gelişleri metro ile halledebilirsin. senin bahsettiğin hastaneler hakkında bilgim yok. Cerrahpaşa da çok iyi bu alanda. gidip muayene olarak izlemleyebilirsin. sağlıcakla kavuş bebeişine.

tatlım doğum çok önemli bir mevzu. sana yol olarak ters düşecek biliyorum ama zeynep Kamil kadın doğum alanında çok çok iyi. eğer ilk gebeliğin ise sorun olmadıkça keyfi şekilde sezeryanada almazlar , yol olarak maddi açıdan biraz zorlanırsın oda bir kez olur bebek doğduktan sonra . gidiş gelişleri metro ile halledebilirsin. senin bahsettiğin hastaneler hakkında bilgim yok. Cerrahpaşa da çok iyi bu alanda. gidip muayene olarak izlemleyebilirsin. sağlıcakla kavuş bebeişine.

Cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim ama doğumda ailemin yanıma rahat gelebilmesi ve kalan son kontrollere bari düzenli gidebilmem için bu hastanede devam etmem gerekiyor. Eşim de büyük bir hastane kesin iyi doktorlar vardır uzağa gitmeyelim diyor. Ama sanırım buradan kimsenin muayene olduğu ya da doğum yaptığı biryer değil

Back