Gaziemir Şifa Hastanesi' nde Minegül Çobanoğlu'nu tanıyan var mı kızlar?
Bu doktor ile doğum yapan? Ona Muayene olan?
Şifa hastanesinin doğum hizmeti nasıldır?
Doktorları nasıldır?
Hiç bilmiyorum , bilen Allah rızası için yardımcı olabilir mi?
Ben 3 ay önce dogum yaptım. 9 ay boyuncada kontrollerimi minegul hanim yaptı. Ilk doğumum du ve biraz sıkıntılı birhamilelik gecirDim ama yakın ilgisiyle içtenlligiyle bana o gunleruimi çabucak atlatmami sağladı. Çok sıcak kanlı i ve gerçekten işini çok inceleyerek ve titizlikle yapan bir ddoktor. Bir dahaki hamileligimde tekrar kapısını çalacagim burdan da duyuruyorum benim tatli mi tatlı güler yüzlü doktoruma.bu arada hastaneden de şüphen olmasın doğum sonrası cok ilgileniyor Ebeler.
Gaziemir Şifa Hastanesi' nde Minegül Çobanoğlu'nu tanıyan var mı kızlar?
Bu doktor ile doğum yapan? Ona Muayene olan?
Şifa hastanesinin doğum hizmeti nasıldır?
Doktorları nasıldır?
Hiç bilmiyorum , bilen Allah rızası için yardımcı olabilir mi?
Bende iki gündür gidiyorum kendisine sıcak ve samimi en önemlisi çok güleryüzlü kendisi Tınaztepede ayşalı yılmaz vardı kendisi o kdr ilgisizdiki düşük tehlikemin olduğunu kanamam olup minegüş hocaya gittiğimde öğrendim kesinlikle çok iyi eğitimli bi doktor
Minegül Hanım'a ilk öğrendiğimden beri devam ediyorum,
Mecburen başlamıştım,
Çok yoğun olduğu günlerde biraz aceleci davranıyor olması,
Siz içeriden çıkmadan başka hasta alıp onunla ilgilenmeye başlıyor olması, ciddiye alınmadığım hissini yaratıyor bende
Hele en son test sonucumu okuması için gittiğimde içeride 3 hastaydık:
Muayene sandalyesinden kalkıp toparlanan hanım smear sonucuyla ilgili soru soruyor,
Ben ikili test sonucumu 10 gün beklemiş meraklı gözlerle sorguluyorum,
Benden sonra girecek hastanın tansiyon ve kilosu ölçülüyor, doktor hanım onları hanımın dosyasına not ediyor.
Doktorumu ne kadar sevsem de , bu kadarı bana fazla geldi..
Ben 3 ay önce dogum yaptım. 9 ay boyuncada kontrollerimi minegul hanim yaptı. Ilk doğumum du ve biraz sıkıntılı birhamilelik gecirDim ama yakın ilgisiyle içtenlligiyle bana o gunleruimi çabucak atlatmami sağladı. Çok sıcak kanlı i ve gerçekten işini çok inceleyerek ve titizlikle yapan bir ddoktor. Bir dahaki hamileligimde tekrar kapısını çalacagim burdan da duyuruyorum benim tatli mi tatlı güler yüzlü doktoruma.bu arada hastaneden de şüphen olmasın doğum sonrası cok ilgileniyor Ebeler.
Hastane ile ilgili bir kaç sorum olacak, yanıtlarsanız çok sevinirim
Doğuma ne kadar ücret ödediniz?
Hastanedeki odada yalnız mı kalıyorsunuz, başka anne oluyor mu?
Doğum sonrası ne kadar süre hastanede kalınıyor?
Gaziemir-Şifa Hastanesinde yenidoğan ünitesi var mı?
Hastane ile ilgili bir kaç sorum olacak, yanıtlarsanız çok sevinirim
Doğuma ne kadar ücret ödediniz?
Hastanedeki odada yalnız mı kalıyorsunuz, başka anne oluyor mu?
Doğum sonrası ne kadar süre hastanede kalınıyor?
Gaziemir-Şifa Hastanesinde yenidoğan ünitesi var mı?
Doğuma 1200 lira ödedi k normal ve sezaryen ayni ücret. Epidural istersen 300 tl ek oduyorsun.hastanede tek kişiydim odada.doğumdan sonraki gün bi aksilik olmazsa cikiyorsun sabaha.. yeni doğan ünitesi küvez yok Bornova şifa ya gönderiyor lar acil durumda. Minegul hanim çok yoğun artık benim hamilelik döneminde öyle değildi son ayimda yoğunlaşmaya başladi oda beni etkilemedi doğuma az kalmıştı zaten.zamandan tasarruf ediyor ama iyi oluyor hasta toparlanirken digerinin o arada tansiyonunu flan olcturuyor.şu an durum nedir bilemiycem en son spiral taktirmak icin gttigimde asiri yogundu
bende normal rutın muayene ıcın gıtmıstım mınegul hnma hamıle degıldım ozaman. gayet anac ve guler yuzlu bır doktor. sımdı hamıleyım aklıma ılk o geldı ama bır turlu sıra bulamadım o yuzden egepole gıtmek zorunda kaldım. ama muayene sırası bulsaydım mutlaka ona gıderdım