• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Gaziantepte Lazer Epilasyon Tavsiyesi

ayse242734

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
54
60
3
32
Merhaba kızlar. Gaziantep te lazer epilasyon yaptırıp memnun kalanlar hangi lazer merkezine gittiniz acaba. Tavsiyede bulunabilir misiniz? Hem tüy hem leke tedvbisi için hangi cihazı önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Ben de doğumdan sonra hemen başlayacağım inşallah, yerimi alayım tavsiyeleri kacirmayalim:KK48:

Canım ben daha önce farklı bi şehirde lazer yaptırmıştım. Ama hamilelikte çoğaldı tüyler. Mecburen ben de gidicem doğumdan sonra.

Şimdilik kız kardeşim için araştırıyoruz. Şöyle bitme garantili güvenilir bi güzellik salonu bulsak keşke. ❤

Canım ben daha önce farklı bi şehirde lazer yaptırmıştım. Ama hamilelikte çoğaldı tüyler. Mecburen ben de gidicem doğumdan sonra.

Şimdilik kız kardeşim için araştırıyoruz. Şöyle bitme garantili güvenilir bi güzellik salonu bulsak keşke. ❤
Ben de tam araştırmaya baslamistim ki hamile olduğumu öğrendim, inşallah bulursak söyle güvenilir bir yer süper olur canım. Hastane falan da olur

Back