Gebeliğe Hazırlık gaziantepte iyi bir kadın doğum doktoru bilen varmı acil yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizemlii123

Mucizem benimle :)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
517
Puanlar
53
merhaba arkadaşlar gaziantepte yaşıyorum 1 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum maalesef ki gittiğim doktorlardan pek iyi sonuç alamadım gaiantepte iyi bir doktor tavsiyesi olan var mı?

Canım ben Ümmü Gülsüm Petek 'e gidiyorum çok samimi ve kibar bi doktor

hangi hastanede canım
Vita Line tıp merkezinde,aslında henüz hamile değilim ama doğal doğum destekçisi ve sevecen bir kadın olduğunu duymuştum muayene için gittim çok ilgilendi çok rahatlattı. Araştırdım internette de bir çok yerde adı geçiyor,suda doğum vs.yaptiriyormus hatta.muayene olunca da baya sevdim sıcak kanlı,abla gibi geldi

anladım bebek için mi gidiyorsun sende nasıl bir tedavi uyguladı

anladım bebek için mi gidiyorsun sende nasıl bir tedavi uyguladı
Biz de bebek istiyoruz 5 aydır hiç bir sonuç alamadık,bir de idrar yanmasi,aşırı akıntı sebebiyle gittim tabiki bebek de vardı aklımda giderken ama muayenede rahim ağzı yarası ve iltihabı çıktı şu an onun tedavisindeyim bu ay.cok şükür ki rahim yumurtaliklar çok temiz ve çok uygunmuş iltihap yüzünden bebek olmuyor sanırım inşallah tedavi sonuç verir

inşallah canım allahım bir an önce hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…