Ben de Dr. Rohat Kutlay'a estetik burun ameliyatı oldum. Gaziantep'te bu işi en iyi yapan plastik cerrah. Daha önce bir kbb uzmanı tarafından bozulan burnumu çok güzel düzellti. Üstelik de fiyatları Mutafa göre makul. Canım bu işte tecrübeye bakacaksın. KBB'ciler bu konuda bazen facialara neden oluyorlar. Estetik ameliyatlar estetik cerrahlaraın işidir. Bedava diye devlet hastanelerinde kbbye ameiyat olmak istemezdim.
merhaba ,Antep te doktor Tevfik Sozen in üstüne doktor tanımam .
ya bende rohat kutlayın ismini çok duydum rica etsem özelden resimlerini paylaşır mısın benimle ve yaşadıklarını memnuniyetini merak ediyorum
ya bende rohat kutlayın ismini çok duydum rica etsem özelden resimlerini paylaşır mısın benimle ve yaşadıklarını memnuniyetini merak ediyorum
Ben de Dr. Rohat Kutlay'a estetik burun ameliyatı oldum. Gaziantep'te bu işi en iyi yapan plastik cerrah. Daha önce bir kbb uzmanı tarafından bozulan burnumu çok güzel düzellti. Üstelik de fiyatları Mutafa göre makul. Canım bu işte tecrübeye bakacaksın. KBB'ciler bu konuda bazen facialara neden oluyorlar. Estetik ameliyatlar estetik cerrahlaraın işidir. Bedava diye devlet hastanelerinde kbbye ameiyat olmak istemezdim.
ben antepte Coşkun Erçelle görüştüm bana güven verdi ve çok ilgili bir doktor. bir hastasına yaptığı burnu gösterdi hayran kaldım desem yeridir :) yalnız burun tasarımıyla ilgili pek uğraşmıyor gibime geldi.
ben yarın Rohat Kutlayla da görüşeceğim ama sonunda yine Coşkun Erçele gidermişim gibi geliyor.
Aranızda Rohat Bey yada Coşkun Bey' e ameliyat olan yok mu? Nasıldır acaba kafam çok karışık.
Mutaf Bey'in yaptığı burunları hiç beğenmedim diyebilirim. Tevfik Sözen ismide aklımda ,onunlada görüşüp öyle mi karar versem acaba.
Merhaba canım konu baya eski galiba ama şimdi okudum çok merak ediyorum son durum nedir Dr Coşkun erçel e ameliyat oldun mu olduysan şu an nasıl memnun musun cvb verirsen sevinirim canımben antepte Coşkun Erçelle görüştüm bana güven verdi ve çok ilgili bir doktor. bir hastasına yaptığı burnu gösterdi hayran kaldım desem yeridir :) yalnız burun tasarımıyla ilgili pek uğraşmıyor gibime geldi.
ben yarın Rohat Kutlayla da görüşeceğim ama sonunda yine Coşkun Erçele gidermişim gibi geliyor.
Aranızda Rohat Bey yada Coşkun Bey' e ameliyat olan yok mu? Nasıldır acaba kafam çok karışık.
Mutaf Bey'in yaptığı burunları hiç beğenmedim diyebilirim. Tevfik Sözen ismide aklımda ,onunlada görüşüp öyle mi karar versem acaba.
selam coşkun bey ve rohat bey ne kadara burun anelyatı yapıyo.ve burun amelyattı olanlar varsa resminizi görebilir miyim.ve mustafa nihat koç var.ne kadara burun estetii
Arkadaslar ben burun degil ama göğüs büyütme estetigi icin hem Coskun Ercelle hemde Rohat Kutlayla konustum. Rohat bey cok daha ilgiliydi ama ikiside hemen hemen ayni seyleri soylediler yalniz Rohat Bey 4,4buçuk bin kadar daha fazla istiyoraranizda bu doktorlardan birine göğüs estetigi yaptiran yada bi tanidigi olan varsa ve yardimci olursa coook sevinirim.
yapıyo ve mustafa beyin burun resimlerini görebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?