• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantepte Doktor Önerisi

sarisin27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
209
3
96
Gaziantep
Kızlar Gaziantepte yaşıyorum.Buranın yabancısıyım.Doğumu iyi sezeryanı iyi bir doktor önerecek olan varsa cok memnun olurum.

Kızlar Gaziantepte yaşıyorum.Buranın yabancısıyım.Doğumu iyi sezeryanı iyi bir doktor önerecek olan varsa cok memnun olurum.

Merhaba; Yazalı bayaı olmuş ama bende gaziantepte yaşıyorum. Sankoda Esra Hanım var ona gidiyorum. Ama bende 1-2 kere gittim ve ölece devam ettim. Siz hangi doktora gitmeye karar verdiniz?

ilk doğumumu primerde Melek Ekici de yaptım hamileliğim de hiç sıkıntım olmadı doğuma da kendisi girdi ama çok yoğun.

bu ikinci hamileliğimde yine melek hanıma devam ettim ama düşük tehlikem vardı hiç ilgilenmedi bir progestan yazdı başından gönderdi. Kanamalarım durmayınca hatem hastanesinde Bülent bey var ona gittim sağolsun hemen hastaneye yatışımı yaptırdı ve kanamam kesildi. O günden Sonra Bülent Beye gidiyorum ilgili konuşkan hafızası ve bilgisi kuvvetli. Tavsiye ederim.

Kızlar Yaşam Hast. Şahin Korkmaz,Medical Park Arif Deniz,Hatem Hast. Yılmaz Genco ya gittim.Şahin Korkmazı kesinlikle önermem,rezil etti beni kan grubumu bile hastane yanlış ölçtü.Arif Deniz eşimle kan uyuşmazlığımız olmasını bilmesine rağmen anti d ignemi yapmayı unuttu kanamam varken.
Bu kadar kötü,buna rağmen bu kadar ünlü kadın doğumcular bunlar.
Artık özel doktora gidiyorum çaresiz cok memnumum.Eurofertil Fuat Aksoy...
Tek geçerim...Cünkü cok kanamam sıkıntım oldu rezil oldum diğer doktorların elinde.Yogun ve ilgisizler,anne adaylarına karşı anlayışsızlar..Bide nasıl böyle isim yapmışlar bilmiyorum acıkcası.

Back