gaziantepli kk'lılar hadi tanışalım :)

anacım anacımm antepliler topigi acılmışta benim haberim yok. bensiz olurmu hiç ?? öncelikle selam hatunlar. bende antepteyim hemide antebin yerlisiyim. benide aranıza alın bu topigi sesiz bırakmayın :29:

canım antepin yerlesinden kasıt antepte yaşayanlar köyü olmayanlar dime?

evet kesinlikle her yerde var dedikoducu insanlar var ben zaten genelleme yapmak istemediğimi belirttim ama burda çoğunlukta gibi gözüküyor antep mutfağı dünya mutfağı ama bana göre değil sadece kebaplar güzel ama benim damak tadıma uygun değil mesala nohut yemem ben burda her yemeğin içinde nohut konuyor kabaklama doğrama bu tarz yemekler damak tadıma uymuyor antepin yöresel sulu yemeklerini sevemedim ama kebap ve özellikle tava yemekleri süper antep türkiyenin 6.şehiri yaşadığım şehride çok iyi bilirim hatta buralı olanlardan daha fazla bilirim sosyal biriyimdir bir çok yere de gittim ama malsesef pek doğru düzgün gezilecek bir yer yok bir misafirim gelse şehir merkezinde birtek sanko park zaten orası yapılmadan önce antep halkı nerde takılıyormuş onuda merak ediyorum ben devlet kurumunda çalışıyorum genede şükür diyorum daha doğuda olabilirdim bu bölgede yaşayabilceğim ya adanadır yada anteptir zaten

elbette ki damak tadınıza uygun olmayabilir kesinlikle saygı duyuyorum ama malesef antepte yaşıyorum gibi bi tabir kullanmanız biraz kırıcı oldu sanki:26:

Back