gaziantepli kk'lılar hadi tanışalım :)

ben genel olarak yemek yapmaktan cok yeme işiyle daha alakalıyım :)) içliköfte yapsın die anneme sebeklik yaparım genelde aman daha gencim bi ara ögreniriz yapmasınıda 21 yaşında kızım

ben 21 yaşında evlenmiştim..öğren canım sonra rahat edersin..annenin yanındayken..

canımsın yaaaaaa
hoşgelmişsin sefalar getirmişsin şekercim beğenmene çok sevindim bir antepli olarak
bu arada en kral yerlere gitmişsin bebiş yaaa
şarkı meselesi doğru tatlım herkes soruyo hani hamam diye ama yok yani

Son düzenleme:
ben genel olarak yemek yapmaktan cok yeme işiyle daha alakalıyım :)) içliköfte yapsın die anneme sebeklik yaparım genelde aman daha gencim bi ara ögreniriz yapmasınıda 21 yaşında kızım

ozledimcim valla öğren bak tez zamanda 21 yaşında olabilirsin ama ben 22 yaşındayım bak çoğunu bilmem yani
dinime küfreden müslüman olsa misali

hadi kk'nın en tatlı en maharetli cicişleri yazın bakalım aklınıza ne geliyosa derdi olana derman olalım içini dökmek isteyenin sırdaşı olalım gevezeliğine yazanlara yandaş olalım
hadiiii şekerlerrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

hoşbuldum süper sefalar buldum valla ne yalan söliim :)
burdan antep idarecilerine iş adamlarına sesleniyorum lüfen hamam şarkısını gerçek yapın
en büyük hayvanat bahçesi antepte imiş biz geldiğimizde fırsat bulup gidemedik zeugmada öle oralarıda görmeyi çok isterdim
bir beyfendi vardı transfer firmasının sahibi has antepli çok kral bi adamdı muhabbeti kişiliği
antepide dışardan gelenler sarmış ist gibi ama antepin yerlesi number one diorum
antepli olsaydım gurur duyardım
olmayanları hakir görürdüm
mesela siz beni görebilirsiniz

çok hoş bir yorum olmuş

ohhh canım baya bi gururlandırdın bizi
valla Antep'imin bütün insanları o iş adamı kadar misafirperverdir bundan hiç şüphen olmasın
bu arada sen nerelisin;?

neden malesef:44:

ee kuşu altın kafese koymuşlar illede memleketim demiş:)

antep güzel bir şehir belkide her yönüyle yaşanacak bir şehir ama ben marmara gibi bir metropelden denizden yeşilliklerden sonra burası gözüme pek hoş gözükmüyor millet antepte yaşar kilo alır ben daha çok zayıfladım yöresel sulu yemekleri sevemedim kebaplar hariç pek gezilecek tatil yapılacak yerlerde yok yazın bir tek mersin ve en önemlisi genelleme yapmak istemiyorum ama insanları dedikoducu fesat zor insanlar var dediğim gibi genelleme yapmak istemiyorum çok doğru düzgün insanlarda var tabikide ama genede şükür halime:)

canım öncelikle dedikoducu fesat kişililkler heryerde mevcut malesef sadece antepte değil
bilirmisin bilmiyorum ama antep mutfağı dünyaca ünlüdür yöresel olarak en zengin sofralar antep mutfağından çıkar
marmara gibi bir metropol demişsinde antepte metropol şekerim yaşadığın yeri tanımıyosun demekki yeteri kadar
antep türkiyede 6.büyük şehir hatırlatiyim

anacım anacımm antepliler topigi acılmışta benim haberim yok. bensiz olurmu hiç ?? öncelikle selam hatunlar. bende antepteyim hemide antebin yerlisiyim. benide aranıza alın bu topigi sesiz bırakmayın

sana %100 katılıyorum cnm. antepte büyükşehirlerin arasında ve cok modern bi şehir. bence brz etrafı gezip keşfetsen daha cok ısınırsın canım benim.

sana %100 katılıyorum cnm. antepte büyükşehirlerin arasında ve cok modern bi şehir. bence brz etrafı gezip keşfetsen daha cok ısınırsın canım benim.

evet kesinlikle her yerde var dedikoducu insanlar var ben zaten genelleme yapmak istemediğimi belirttim ama burda çoğunlukta gibi gözüküyor antep mutfağı dünya mutfağı ama bana göre değil sadece kebaplar güzel ama benim damak tadıma uygun değil mesala nohut yemem ben burda her yemeğin içinde nohut konuyor kabaklama doğrama bu tarz yemekler damak tadıma uymuyor antepin yöresel sulu yemeklerini sevemedim ama kebap ve özellikle tava yemekleri süper antep türkiyenin 6.şehiri yaşadığım şehride çok iyi bilirim hatta buralı olanlardan daha fazla bilirim sosyal biriyimdir bir çok yere de gittim ama malsesef pek doğru düzgün gezilecek bir yer yok bir misafirim gelse şehir merkezinde birtek sanko park zaten orası yapılmadan önce antep halkı nerde takılıyormuş onuda merak ediyorum ben devlet kurumunda çalışıyorum genede şükür diyorum daha doğuda olabilirdim bu bölgede yaşayabilceğim ya adanadır yada anteptir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…