gaziantepli kk'lılar hadi tanışalım :)

koskoca kk'da sadece bu kadarmıyız yaa hadi neredesiniz antepimin tatlı kk'lıları gelinde şenlendirelim şu topiği

Son düzenleme:
hoşgeldin ozledim'cim topiğimizee ama olmamış yani çok az gelmişsin antepe en kısa zamanda gel misafirimiz ol

hoşbuldukk gelmeyi düşünüyorum ya sevgiliim üsküplü merak ediyor otarafları :)onu gezdirmeye birde en son gittigimde imam çağdaş die bi yerde yemek yedim.mütiş alinazik yapıyolardı baklavalarda enfesti sadece yemek yemek için bile gelinir antebe ya :))

gel tatlım evet sana sahanıda öneririm yemekleri enfestir sevgilinle güzel bi antep turu yapın bakalım
bu arada bilirmisin bizim yemekleri

antep'e geldim gördüm vay arkadaş dedim yaaa
biz ist da et değil sünger yiyozzz
bayaz han(ambians ve yemekler süper) imam çağdaş (fıstıklı sorma ovvv diorum) ve arka sokaklarda bir ciğerci unutamıyorum
en kısa sürede tekrar gitmek ister gönlüm
novotelde kaldık
hamamlarını sorduk antepin
siz o şarkıyı gerçekmi sanıosunuz dedi bize

gel tatlım evet sana sahanıda öneririm yemekleri enfestir sevgilinle güzel bi antep turu yapın bakalım
bu arada bilirmisin bizim yemekleri
ben genel olarak yemek yapmaktan cok yeme işiyle daha alakalıyım :)) içliköfte yapsın die anneme sebeklik yaparım genelde aman daha gencim bi ara ögreniriz yapmasınıda 21 yaşında kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…