- 8 Haziran 2017
- 40
- 33
- 29
-
- Konu Sahibi sindirella42
Ben ncr de abdülhamit soysala gidiyorumHiç mi kimse Yok gaziantepli bayanlar lütfen Emin’im bir sürü bayan var bu sitede gaziantepli neden kimse yardım etmiyor
Ncr neresi canım ? Özel mi ? Memnun musun doktorundan ? Biz aşılama yaptıracağız onun için arıyorum doktor deli gibiBen ncr de abdülhamit soysala gidiyorum
Özel hastane canım valla yerini bende tam bilmiyorum ama herkes biliyor doktorumdan memnunum ama henüz hamile kalamadım kistimi tedavi etti bu ayda klomen verdi ama olmadı hamilelikNcr neresi canım ? Özel mi ? Memnun musun doktorundan ? Biz aşılama yaptıracağız onun için arıyorum doktor deli gibi
Bu arada benim eşimde uzman bizde 3 ay oldu buraya geleli bana da antepli bir arkadaşım önerdi ablasının da bebeği olmuyormuş bu doktordan sonra ikizleri olmuş şimdi de 3.sü olduÖzel hastane canım valla yerini bende tam bilmiyorum ama herkes biliyor doktorumdan memnunum ama henüz hamile kalamadım kistimi tedavi etti bu ayda klomen verdi ama olmadı hamilelik
Canım bende de içine kanamış kist vardı bugün gene . Klomen tedavisi gördüm ama buradaki doktorum eşim asker olupda 6 ayda bir gelince hemen aşılamaya karar verdi . Bu yüzden bizde Gaziantep de doktor arıyoruz . Eşim sadece garnizon terk e çıkabiliyorÖzel hastane canım valla yerini bende tam bilmiyorum ama herkes biliyor doktorumdan memnunum ama henüz hamile kalamadım kistimi tedavi etti bu ayda klomen verdi ama olmadı hamilelik
Ben eşim sürekli elbab da olunca gelemiyorum canım toksa içeride olsa bende bi eşyalı apart tutup geleceğim . Ama maalesefBu arada benim eşimde uzman bizde 3 ay oldu buraya geleli bana da antepli bir arkadaşım önerdi ablasının da bebeği olmuyormuş bu doktordan sonra ikizleri olmuş şimdi de 3.sü oldu
Benim kistimde ondandıCanım bende de içine kanamış kist vardı bugün gene . Klomen tedavisi gördüm ama buradaki doktorum eşim asker olupda 6 ayda bir gelince hemen aşılamaya karar verdi . Bu yüzden bizde Gaziantep de doktor arıyoruz . Eşim sadece garnizon terk e çıkabiliyor
Biz ilçedeyiz antep merkezde değiliz ayda bir iki kontrole gidiyorumBen eşim sürekli elbab da olunca gelemiyorum canım toksa içeride olsa bende bi eşyalı apart tutup geleceğim . Ama maalesef
Peki tamamen geçti mi canım kistin ? Ben hiç kist tedavisi olmadımBenim kistimde ondandı
Evet geçti o geçmeden klomene başlamadı zaten bu ay klomen kullandım ama bugün adet oldum yarın yine gidicemPeki tamamen geçti mi canım kistin ? Ben hiç kist tedavisi olmadım
Canım bende kist olmasına rağmen doktorlar tedavi için sakınca görmüyorlar . O yüzden tedavi gördüm Yani . Zaten ileri derece pico değilsin görüntüsü var diyor doktorlar sadece . Şu bahsettiğin doktoruda araştırıp bulayım bi kendi doktorum kadar iyi bi doktordur inşaallahEvet geçti o geçmeden klomene başlamadı zaten bu ay klomen kullandım ama bugün adet oldum yarın yine gidicem
İnşallah canım bul bakalım bana da söyle ben çok araştıramadım arkadaşın tavsiyesiyle gittimCanım bende kist olmasına rağmen doktorlar tedavi için sakınca görmüyorlar . O yüzden tedavi gördüm Yani . Zaten ileri derece pico değilsin görüntüsü var diyor doktorlar sadece . Şu bahsettiğin doktoruda araştırıp bulayım bi kendi doktorum kadar iyi bi doktordur inşaallah