• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Gaziantep ya da Samsun'da iğneli epilasyon

nailll

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
46
10
623
Iğdır
gaziantep yada samsunda iğneli epilasyon epilasyon yaptıran arkadaşlar lütfen buraya nerde yaptırdıpınızı ve memnuniyetinizi yazabilirmisin.yada bildiğiniz iyi bir yer varsa tavsiye edermisiniz lütfen..:17:

evet bu soruya bende acil cevap istıyorum cok ihtıyacım var ama hi,ç fikrim yok tavsiye edebılecegınz bır yer var mı antepİ*

Amerikan güzellik salonu na gidin asla iz yapmıyor kadın çok profesyonel yalnız çok soru sormayın pek konuşmayı sevmiyor:).Kaşıma iğneli yaptırıyorum çok az kaldı vücuduma da lazer yaptırıyorum.Çok memnunum lazeri de tavsiye ederim.Daha önce Lazer 2000 e gitmiştim ,koltuk altım için orasıda iyi,kalan tüylerim için İğneliye Rahşan Hanıma yönlendirdiler.Dakika alın o zaman uygun oluyor diğer türlü biraz pahalı oluyor.Arzum Güzellik Salonuda iyiymiş iğneli epilasyonda.

gaziantep yada samsunda iğneli epilasyon epilasyon yaptıran arkadaşlar lütfen buraya nerde yaptırdıpınızı ve memnuniyetinizi yazabilirmisin.yada bildiğiniz iyi bir yer varsa tavsiye edermisiniz lütfen..:KK17:
GİDİPTE ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİYER VARMI

Amerikan güzellik salonu na gidin asla iz yapmıyor kadın çok profesyonel yalnız çok soru sormayın pek konuşmayı sevmiyor:).Kaşıma iğneli yaptırıyorum çok az kaldı vücuduma da lazer yaptırıyorum.Çok memnunum lazeri de tavsiye ederim.Daha önce Lazer 2000 e gitmiştim ,koltuk altım için orasıda iyi,kalan tüylerim için İğneliye Rahşan Hanıma yönlendirdiler.Dakika alın o zaman uygun oluyor diğer türlü biraz pahalı oluyor.Arzum Güzellik Salonuda iyiymiş iğneli epilasyonda.
ARZUMA ARKADAŞIM GİTTİ HİÇ BEGENMEDİM TAVUK GİBİ YOLUNDUGUNU SÖYLÜYOR

Back