canım kesinlikle ALİ KARABAY kızılaslan tıp merkezinde görev yapıyor.çok kaliteli bi doktor herkes tarafından biliniyor. şuanda benimde doktorum çok memnunum.Mrb kizlarr 4 seneye yakindir hamile kalamiorumm antep veya nizipte gidebilecigim bi kadin dogumcu ariorum tavsiye edebileceginiz hastane ve doktor istiyorumm yardimci olabilirseniz cok sevinirim
rica ederim canım ama memnun kalırsın kesinlikle. bu arada nizipte mi yaşıyorsun senBanada onu tavsiye ettiler cok iyi die ama kararsiz kaldim bide sizlere sormak istedim tesekkur ederim tavsiyen icin
BEBİŞ İÇİN TABİKİ.... :) İNŞ BENİMDE BEBİŞİM OLUR...Yok cnm birecikteyim nizip yak ya buraya hemde bana rahat olur gidip gelmek sen ne icin gidiosun doktora cnm
Gaziantep medikal park gulay karadaslıya gıdıyorum cok İlgili bı dr tavsiye ederppinossTE]
BEBİŞ İÇİN TABİKİ.... :) İNŞ BENİMDE BEBİŞİM OLUR...
Saolun kizlar tavsiyeler icin benim aklima ali bey yatti bakalim ona randevu alicam begenirsem devam ederim ins bi faydasi olur pinoss se ne zamandir gidiosun bu doktor ne tur bi tedavi uyguluo cnm ins en yakin zamânda seninde hamile haberini aliriz
canım pazar günü kan tahlil yaptırdım negatif çıkyı beklemedeyim o yüzden geç döllenme olmuş olabilir dediler. yada adet olucam bekliyorum işteAyyy test yapmadin mi hala nasil duruyosun ben meraktan catlarim ins hamilesindir cnmm
Anladim cnm hayirisi olsun ins bende hastalanmayi bekliprum hastaligimin ikinci gunu gidiyim diorm doktora iki uc gun kaldi bekliorum bakalimpinohayirlisi 37061524 .!.:canım pazar günü kan tahlil yaptırdım negatif çıkyı beklemedeyim o yüzden geç döllenme olmuş olabilir dediler. yada adet olucam bekliyorum işte
sağol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..Anladim cnm hayirisi olsun ins bende hastalanmayi bekliprum hastaligimin ikinci gunu gidiyim diorm doktora iki uc gun kaldi bekliorum bakalim
merhaba arkadaşım ben antepte kemal bayındırı öneririm sana kesinlikle iyi bir doktor tecrübeli .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?