• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gaziantep ve nizipte kadin dogum doktor tavsiyesi

eslem4112

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
2.054
101
363
32
Kocaeli
Mrb kizlarr 4 seneye yakindir hamile kalamiorumm antep veya nizipte gidebilecigim bi kadin dogumcu ariorum tavsiye edebileceginiz hastane ve doktor istiyorumm yardimci olabilirseniz cok sevinirim

Mrb kizlarr 4 seneye yakindir hamile kalamiorumm antep veya nizipte gidebilecigim bi kadin dogumcu ariorum tavsiye edebileceginiz hastane ve doktor istiyorumm yardimci olabilirseniz cok sevinirim
canım kesinlikle ALİ KARABAY kızılaslan tıp merkezinde görev yapıyor.çok kaliteli bi doktor herkes tarafından biliniyor. şuanda benimde doktorum çok memnunum.

Gaziantep medikal park gulay karadaslıya gıdıyorum cok İlgili bı dr tavsiye ederim

Gaziantep medikal park gulay karadaslıya gıdıyorum cok İlgili bı dr tavsiye ederppinossTE]

BEBİŞ İÇİN TABİKİ.... :) İNŞ BENİMDE BEBİŞİM OLUR...

Saolun kizlar tavsiyeler icin benim aklima ali bey yatti bakalim ona randevu alicam begenirsem devam ederim ins bi faydasi olur pinoss se ne zamandir gidiosun bu doktor ne tur bi tedavi uyguluo cnm ins en yakin zamânda seninde hamile haberini aliriz

canım ben yaklaşık bu ayla birlikte 4 ay olucak. önc muane ediyor durumuna göre ilaç tedavisi uyguluyor.bana bu ay klomen ve çatlatma iğnesi vurdu. 6,gündürde günüm geçiyor inş hamileyimdir. merakla bekliyorum. rabbim gönlüne göre versin inşallah.

pinohayirlisi 37061524 .!.:
canım pazar günü kan tahlil yaptırdım negatif çıkyı beklemedeyim o yüzden geç döllenme olmuş olabilir dediler. yada adet olucam bekliyorum işte
Anladim cnm hayirisi olsun ins bende hastalanmayi bekliprum hastaligimin ikinci gunu gidiyim diorm doktora iki uc gun kaldi bekliorum bakalim

merhaba arkadaşım ben antepte kemal bayındırı öneririm sana kesinlikle iyi bir doktor tecrübeli .....

canlarım bugün doktora gittim muane oldum. rahim duvarın kalınlaşmış ve yumurtlaman gerçeklemiş dedi. 4 gün daha beklicez dedi. şuanda net bişe söleyemem dedi. dua edin bana inşallah hayırlısı ile bebğim gelir.

tavsiyemde kesinlikle haklı olduğumu bir kere göründüğün taktürde fark edeceksin müthiş bir tecrübe....

merhaba kızlar umarım bebişler yoldadır.Ali Karabay'a deva ediyor musun,memnun musunuz görüşleriniz yazarsanız sevinrim

Back