• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep te tüp bebek yaptırmış olanlar ve yaptıracak olanlarrrrr

Hiç bir bilgim YÖK canım sormadım. Detaya girmedim çok rahattım ben. Veren de vermeyen de Allah. Sen gidersen sor bilgi al bence
Ben zatem şimdi seçtiklermi kabul edecek yere gidecem 3denemde eşime tese yapılsın dedm doktorm gerek yok ded şmdi br merkezle görüştüm tese sperm alıp mıkroenjeksıon ile enjekte edilsn dedim tamam dediler eskı yerim de tamam dwdi sadece tese ile sperm seçtikten sonra bir işlem uygulamadan mıkroenjeksıyon. Kullanacaklar bn blki picsi imsi vb bır yontemden geçip enjekte ederler diye düşündüm ama her iki nerkezde zaten tesis de oyle çok sperm çıkmaz dedi bakalım hayırlısı olaun bakalım

Umay tüp bebek merkezinde toplama ve transferim yapıldı gecen ay ama malesef sonuç negatif.Ne doktordan ne ekipten ne de embriyologdan memnun kalmadım bize hasta değilde müşteri gözüyle bakıldı.çok pişman oldum

Yok maalesef.4 yumurtadan sadece ikisi dollendi ama tutunamadı ve bunun farkindalardi saniri. buna rağmen transfer ettiler.Allah büyük

Siz nerde yaptınız doktorunuz kimdi.Ben si bu vakayim :KK43: rahim desen yarim yumurta desen yok denecek kadar az.her yerim fiyasko ben asla anne olamayacam sanırım :KK43:
Asla öyle düşünmeyin. Olue
Siz nerde yaptınız doktorunuz kimdi.Ben si bu vakayim :KK43: rahim desen yarim yumurta desen yok denecek kadar az.her yerim fiyasko ben asla anne olamayacam sanırım :KK43:
Öyle düşünmeyin lütfen ben novaferilde yaptırdım bir oğlum var nişan gibi dondurulmuşlarim la oğluma kardeş olsun istiyoruz.

Asla öyle düşünmeyin. Olue

Öyle düşünmeyin lütfen ben novaferilde yaptırdım bir oğlum var nişan gibi dondurulmuşlarim la oğluma kardeş olsun istiyoruz.
Allah bağışlasın oglunuzu.inşallah kardeşi de olur.hangi doktorda tedavi oldunuZ.bide benim gibi yumurta rezervi az olan erken menapoz hastalarını tedavi edebilecekler mi.dediğim gibi çok Zor bir vakayim.Her doktor kabul etmez bile

Allah bağışlasın oglunuzu.inşallah kardeşi de olur.hangi doktorda tedavi oldunuZ.bide benim gibi yumurta rezervi az olan erken menapoz hastalarını tedavi edebilecekler mi.dediğim gibi çok Zor bir vakayim.Her doktor kabul etmez bile
Ruşen atmaca ydi doktorum. Bı görüşün isterseniz orayla. Ben çok memnun kalmıştım. Bı arkadaşım vardı bir cok kez tüp bebek denemesi olmuştu bı çok yerde hiç hamile kalamamisti. Bena sordu onada söyledim orda hamile kaldı.

Back
X