• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep 'te perinatolog?

sevimmmli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
1.111
234
38
23
Kızlar perinatolog önerisi ,hangi hastane ücretleri ne kadardır bilgisi olan var mı ?

Ali özgür beye gittim gittimde memnun kaldım şükür başka gelenlerde vardı gördüğüm kadarıyla arayanlarda oluyordu
Ocak 15 civarında detaylı ultrason için gitmem lazım benim de ama şimdi kadın doktorum da Tuncay beyi söyledi yine ona giderim gibi duruyor… fiyatlarda zamlanacak 😔

Ocak 15 civarında detaylı ultrason için gitmem lazım benim de ama şimdi kadın doktorum da Tuncay beyi söyledi yine ona giderim gibi duruyor… fiyatlarda zamlanacak 😔
arkadasim 1 yıl kadar olmuş gitmiş tuncay beye 3bin ödemiş ama şuan illa ki oda zamlidir.bir arayın muayene ücretlerini söylüyorlar.

arkadasim 1 yıl kadar olmuş gitmiş tuncay beye 3bin ödemiş ama şuan illa ki oda zamlidir.bir arayın muayene ücretlerini söylüyorlar.
Gitmeden arayayım ben de 2023 başlarında gittin ilk bebekte şimdi kardeş geliyor yine bana yol göründü :))

Back