- 23 Kasım 2015
- 620
- 474
- 103
- 33
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
Uzun bi tedavi surecinden sonra asilama yapmaya karar dr ve hastahane bide fiyat bilgisi verirseniz cok sevinirim arkadaslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb canım hangi hastaneye gidiyordun acabaUzun bi tedavi surecinden sonra asilama yapmaya karar dr ve hastahane bide fiyat bilgisi verirseniz cok sevinirim arkadaslar
mrb cnm ben dr bahar cebesoya gidiyorum ozel kendi yeri varmrb canım hangi hastaneye gidiyordun acaba
aşılamayı orda mı yaptırmayı düşünüyorsun.. ben bugun bi arkadaştan duydum o da suzan tıp merkezinde aydın leylek çok iyi dedimrb cnm ben dr bahar cebesoya gidiyorum ozel kendi yeri var
bilmiyorum cnm emin degilim laparoskopi histereskopi oldum bilmiyorum insallah kendiliginden oluraşılamayı orda mı yaptırmayı düşünüyorsun.. ben bugun bi arkadaştan duydum o da suzan tıp merkezinde aydın leylek çok iyi dedi
inşallah canım kendiliğinden olur umarım daha önce hiç düşüğün oldu mubilmiyorum cnm emin degilim laparoskopi histereskopi oldum bilmiyorum insallah kendiliginden olur
iyi yapmışsın tabiki.. Benimde 2 tane düşüğüm oldu çok zor allah kimseye yaşatmasın.. Bende Sanko hastanesine gidiyorumyok cnm sol tupum kapali diye ameliyat oldum iyimi yaptim kotumu bilmiyorum
Sendemi anteptesin cnm kac yillik evlisin amin dusuk te zor dava neden oluyormus dusukleriniyi yapmışsın tabiki.. Benimde 2 tane düşüğüm oldu çok zor allah kimseye yaşatmasın.. Bende Sanko hastanesine gidiyorum
Urfa da yaşıyorum ama Antep'te tedavi oluyorum 10 aylık evliyim canım son düşüğüm 20 gün önce oldu. Pıhtılaşmadan kaynaklı oluyor canımSendemi anteptesin cnm kac yillik evlisin amin dusuk te zor dava neden oluyormus dusuklerin
Hmm anladim cnm daha yeniymissin bn 2 yilik evliyim insallah en kisa zamnda yine hamile kalirsinUrfa da yaşıyorum ama Antep'te tedavi oluyorum 10 aylık evliyim canım son düşüğüm 20 gün önce oldu. Pıhtılaşmadan kaynaklı oluyor canım
İnşallah canım sende en yakın zamanda mutlu haber alırsın..Hmm anladim cnm daha yeniymissin bn 2 yilik evliyim insallah en kisa zamnda yine hamile kalirsin
ah ah insallah cnm ya tek temennim oİnşallah canım sende en yakın zamanda mutlu haber alırsın..
Umudumuzu kaybetmememiz lazımah ah insallah cnm ya tek temennim o
Yok yok pes etmek yok hele umutsuzluk hic yok Bizde ANNE olacagizUmudumuzu kaybetmememiz lazım
inşallah canım :)Yok yok pes etmek yok hele umutsuzluk hic yok Bizde ANNE olacagiz