• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GAZİANTEP ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ DR sevim çeri ay GÖRDÜĞÜM EN SAYGISIZ KİŞİ

esen27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
24
10
38
Gaziantep
Gaziantep özel kemal bayındır hastanesinde mesleğine saygısı olmayan dr SEVİM ÇERİ AY 'A muayeneye gittim.(ONA GİTME SEBEBİM HASTANEDEKİ TEK kadin DOĞUMCU) 5 dakika muayene etti ama o 5 dakika boyunca sürekli bi afra bi tafra. Eşimde yanımdaydı. Ulturasonu karnıma çok acıtarak bastırdı korkumdan sesimi çıkaramadım Terbiyesizce azarlıyordu.o anda çocuğun cinsiyetini sorduk bizi yine azarladı çok hakkı varmış gibi.daha sonra bana yazdığı ilacın yan etkisi fazlaydı rahatsız oluyorum kullanınca dedim bana ben okuman ve yorum yapman için vermedim, kullan diye verdim dedi terbiyesiz.184 ü aradık başhekimine şikayet edin diyor biz bişi yapamayız diyor ne kadar başı boş kalmış bunlar. gerçekten sinirlerimiz çok bozuk böyle doktorlar yüzünden hastanelerden nefret eder oldum ya.paramla rezil oluyorum .GAZİANTEP ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ DR sevim çeri ay KISACA HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN SAYGISIZ İNSAN !!! NASIL DOKTOR DEDİKLERİNDE SÖYLEYECEK CEVAP BULAMIYORUM !!!

Son düzenleme:
Gaziantep özel kemal bayındır hastanesinde mesleğine saygısı olmayan dr SEVİM ÇERİ AY

Son düzenleme:
:))) canm benim ben antepdeyim tmm gitmem ora.zaten doktorumdan cok memnunum.benmde bayan takntim vardi primerde elif hanima gidiyordum o da istanbula gitti cok memnundm ama bu drumdanda memnunum.bu arada deil kadin dogumcuya o hastanenin hic bi bolumune gidlmez.bunu yenimi anladin :52:

zaten benim amacımda eğer gitmek isteyen varsa onları uyarmak.kadın tam bi fiyasko.acil gitmem gerektiği için,kadın olduğu ve eve yakın olduğu için gittim. o çevredeki insanlara yuttururyor ama biz cahil deiliz.başhekimliğine, 184 e ,türk tabipler derneği gaziantep tabipler derneği,il sağlık, ilçe sağlık müd. BİMER e kadar heryere şikayet ettik.daha hastane aradı olayı basırmaya doktor özür dilesin kapansın diye ama biz hayır dedik formaliteden bi özür değil haddini bilmesini istiyoruz.en son hastane o kadın doktoru bozontusunu kurula sevk edecekti. ama elleri çok ağır. zaten olayı yargıya taşıycaz. çünkü verdiği ilaç yan etki doluydu.söyleyincede daha hadsiz hadsiz konuşuyor.ama eğer bu şikayetlerin tümü ulaşırsa zaten artık azarlayacağı kalmaz insanları.haddini hudutunu insan olmaya ihtiyacı olduğunu anlar.kurul kararını bekliyoruz.o kadın sadece burada olduğunda değil, HANGİ HASTANEYE TRANSFER OLURSA OLSUN GİTMEYİN. adı SEVİM ÇERİ AY.muayene ederkenki o gerginliğimi unutamıyorum bebeğim bile karnımda gerildi hissetti benim halimi ve kendini sakladı bir lokma oldu karnımda ellerini başının arasına aldı öylece dondu kaldı.o halini unutamıyorum.o ultrason resmini yırttım attım bakamadım. cinsiyetini sorduk bize çeyiz mi yapcaksınız deyip gelişmemiş ilkel espri anlayışıyla gülüyor.ama tam iyi kayaya çarptı.daha sonra gidenlerle görüştüm netten ve çevremden onlarada aynısını yapmış.onlar sessizler ve pusmuşlar ama Allah işte bize yutturamadı.umarım hak yerini bulur.:21::21:

Valla cok iyi yapmissin bitanem oyle olmasi gerekiyordu.sus sus nereye kadar insanlar sustukca byle yapmaya devam ederler bunlar ..demek oralarda oturuyorsun yakinmisiz birbirimize .bebegin hayirli ugurlu olsn sagsalim kucagina alirsin ins.darisida bzlere olsn. :)

malesef diplomayı karakterlerinin yerine koyan insan çok bu memlekette ... sadece doktor da değil.. her meslekten insan var. ama doktor olunca iş değişiyor çünkü elin mahkum çare arıyosun. ve sorgulanmayı sevmiyorlar. benden daha iyi mi bileceksin edasında geziniyorlar. ama işte atalarımız ne demiş güzel demiş... tahsil cehaleti alır....

malesef diplomayı karakterlerinin yerine koyan insan çok bu memlekette ... sadece doktor da değil.. her meslekten insan var. ama doktor olunca iş değişiyor çünkü elin mahkum çare arıyosun. ve sorgulanmayı sevmiyorlar. benden daha iyi mi bileceksin edasında geziniyorlar. ama işte atalarımız ne demiş güzel demiş... tahsil cehaleti alır....

kesinlikle sana katılıyorum canım.zaten kendileri bir tıp bitirmiş diye herkesi cahil sanıyorlar.bizde üni bitirdik ama havalanmadık. zaten yakışmaz ve herkeste yakışanı yapar :36:

ohhhh çok iyi olmuşş cezasını çeker inşallah.
SEVİM ÇERİ AY mı demiştin:1:

evet canım adı aynen yazdığın gibi. benim amacım sessiz kalmamak insanları sindirmeye alışmışlar.çünkü ben sen o yada başkaları sessiz kalırsak bu böyle sürer gider ve devam eder bu döngüye dur demek gerek.:20:

Valla cok iyi yapmissin bitanem oyle olmasi gerekiyordu.sus sus nereye kadar insanlar sustukca byle yapmaya devam ederler bunlar ..demek oralarda oturuyorsun yakinmisiz birbirimize .bebegin hayirli ugurlu olsn sagsalim kucagina alirsin ins.darisida bzlere olsn. :)

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için:) inşallah Allah sizlere ve isteyenlerede kısmet eder :)

zaten benim amacımda eğer gitmek isteyen varsa onları uyarmak.kadın tam bi fiyasko.acil gitmem gerektiği için,kadın olduğu ve eve yakın olduğu için gittim. o çevredeki insanlara yuttururyor ama biz cahil deiliz.başhekimliğine, 184 e ,türk tabipler derneği gaziantep tabipler derneği,il sağlık, ilçe sağlık müd. BİMER e kadar heryere şikayet ettik.daha hastane aradı olayı basırmaya doktor özür dilesin kapansın diye ama biz hayır dedik formaliteden bi özür değil haddini bilmesini istiyoruz.en son hastane o kadın doktoru bozontusunu kurula sevk edecekti. ama elleri çok ağır. zaten olayı yargıya taşıycaz. çünkü verdiği ilaç yan etki doluydu.söyleyincede daha hadsiz hadsiz konuşuyor.ama eğer bu şikayetlerin tümü ulaşırsa zaten artık azarlayacağı kalmaz insanları.haddini hudutunu insan olmaya ihtiyacı olduğunu anlar.kurul kararını bekliyoruz.o kadın sadece burada olduğunda değil, HANGİ HASTANEYE TRANSFER OLURSA OLSUN GİTMEYİN. adı SEVİM ÇERİ AY.muayene ederkenki o gerginliğimi unutamıyorum bebeğim bile karnımda gerildi hissetti benim halimi ve kendini sakladı bir lokma oldu karnımda ellerini başının arasına aldı öylece dondu kaldı.o halini unutamıyorum.o ultrason resmini yırttım attım bakamadım. cinsiyetini sorduk bize çeyiz mi yapcaksınız deyip gelişmemiş ilkel espri anlayışıyla gülüyor.ama tam iyi kayaya çarptı.daha sonra gidenlerle görüştüm netten ve çevremden onlarada aynısını yapmış.onlar sessizler ve pusmuşlar ama Allah işte bize yutturamadı.umarım hak yerini bulur.:D:D
Merhaba cnm bende bu doktora gidiyorum kendimi yanlız zannediyordum ama değilmişim bende şikayetçi olmak istiyorum mesajı yazali çok olmuş ama eğer mesajımı görürsen bana mutlaka dön lütfen rica ediyorum

Merhaba cnm bende bu doktora gidiyorum kendimi yanlız zannediyordum ama değilmişim bende şikayetçi olmak istiyorum mesajı yazali çok olmuş ama eğer mesajımı görürsen bana mutlaka dön lütfen rica ediyorum
mrb canım kusura bakma evet çok olmuştu yazalı ama :) arada yokluyordum ama bebeğim olduktan sonra pek girmedim.sana ne yaptı o kendini dr zanneden yaratık merak ediyorum.ben baya bi yerlere şikayet ettim bunu ama hastaneyle baya anlaşmalı.ve oradaki koyun olanlarıı pusturduğu için hastane çok ilgisizyeri yerinden oynattık orada. o şekilde özür dilendi ama hala bu kadını burada nasıl tutuyorlar ben anlamış deilim.sana ne yaptı tatlım çok merak ettim açıkcası.umarım okursun bu msjıda paylaşırsın en azından insanları buradan uyaralım google yazdıklarında ne mal olduğu ortaya çıksın..

mrb canım kusura bakma evet çok olmuştu yazalı ama :) arada yokluyordum ama bebeğim olduktan sonra pek girmedim.sana ne yaptı o kendini dr zanneden yaratık merak ediyorum.ben baya bi yerlere şikayet ettim bunu ama hastaneyle baya anlaşmalı.ve oradaki koyun olanlarıı pusturduğu için hastane çok ilgisizyeri yerinden oynattık orada. o şekilde özür dilendi ama hala bu kadını burada nasıl tutuyorlar ben anlamış deilim.sana ne yaptı tatlım çok merak ettim açıkcası.umarım okursun bu msjıda paylaşırsın en azından insanları buradan uyaralım google yazdıklarında ne mal olduğu ortaya çıksın..

bu arada canım bunun hayatını araştırdık biz. bunun önceki çalıştığı yer medikal parkmış. orada hamile kadın sancı çekerken bağırıyor diye kadını tokatlamış ondan atılmış o hastaneden ve layığı olan yere bit pazarı kılıklı bu bayındır hastanesine gelmiş..terbiyesiz haysiyetsiz doğum yapan kadını sen nasıl tokatlarsın ya. daha bitmedi eşim polis polislerin o hastaneye gitmesi yasak özellikle bu doğum servisine. çünkü eşimin aynı grupta çalışan arkadaşının eşinde preeklemsi varmış kadın ağrım var tansiyonum yükseliyor dedikçe azarlamış zaten preeklemside 4 dakikada anne ve bebek ölümü gerçekleşiyor.kadın ve bebek öldü bu kadın yüzünden.en son olarak kuzenimle pek görüşmüyorduk haberi yoktu olanlardan bu kadına gitmiş normal doğurtucam diye bebek içerde havasız kaldı ve şuan bebekte zeka geriliği var.hatta eşi dava etti mahkeme hala sürüyor..bu nasıl bir yaratık deil dr.ben kelime bulamıyorum ve hala insanlar bu na gidiyor ve benim aklım almıyor. ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ SEVİM ÇERİ AY BU KADINA GİTMEYİN TEKRAR SÖYLÜYORUM

bu kadın daha önce medicalparktaydı bebek tedavisine buna başlamıştım ve aşılama yapsak dedim bana direk senin yumurtan bile yok nasıl aşılama istiyorsun diye azarlamıştı

bu kadın daha önce medicalparktaydı bebek tedavisine buna başlamıştım ve aşılama yapsak dedim bana direk senin yumurtan bile yok nasıl aşılama istiyorsun diye azarlamıştı
terbiyesiz kadın ne hakla azarlıyor anlamıyorum ki. gerizakey. sanki bi dr kendi bu alemde havalara baksana.zaten hastanaenin ne kırık tarafı varsa bu kadını atamıyor.aslında bulunduğu semtteki tüm ezik kadınlara kendini yutturuyor.e toplumumuzun hali zaten ortada.zulmedeni kibirliyi seviyor sen ben ve bi kaç kişi sesimizi çıkarıyoruz. Allah dan tek dileğim bu kadının tacını tahtını devirsin.layığını bulsun.zaten kişilik bozukluğu var kadında bi bakıyon çok iyi bi bakıyon tam bir kelp.tutuarsız yani.

Çok adı biri allah nasıl biliyorsa öyle yapsın beni de her gitmemde azarliyor assalik kadın verdiğim para haram olsun it gibi dalıyor insana daha ne olsun soru sordurmuyor herşeye kızıyor ama nasıl oluyor da çok yoğun oluyor hastaları ben anlamadim

Çok adı biri allah nasıl biliyorsa öyle yapsın beni de her gitmemde azarliyor assalik kadın verdiğim para haram olsun it gibi dalıyor insana daha ne olsun soru sordurmuyor herşeye kızıyor ama nasıl oluyor da çok yoğun oluyor hastaları ben anlamadim

canım ben sadece 1 kez gittim ve bu tavırdan sonra asla gitmedim o şerefsize.neden gitmeye devam ettinki bu pisliğe.yoğun olma sebebi ne biliyormusun toplumumuzda kadın jinekolog az ve utangaçlık durumu çok fazla ondan dolayı ve onun bulunduğu kesim azarlansada gidecek çünkü küçük görmüyorum ama cahil ve bastırılmış kişiler.azarlansada sesini çıkarmayan herşeyi sineye çeken kadınlar kadınlarımız...
gözümle gördüm kadın çekmiş şalvarı ayakta terlik ağızda sakız.e böyle olanlarla o şekil baş ettiği için pislik herkesi aynı kefeye koyuyor ama o kefeyi kendine koydum fazlasıyla bana yaptığında.terbiyesiz.eşimde bi torba laf saydı suratına daha karşılık veriyor ama benim eşimle baş edemez kimse sonunda kesti sesini ordasonrada neden dr a şiddet.onaylamıyorum ama bu pislik hak ediyor

Yaşadığınız olumsuzlukları yazmanız doğal, davacı olursunuz, gerekli merciilere şikayet edersiniz hakkınızı ararsınız lakin burda hastane hakkında yazdıklarınız ve doktorun şahsına yazdığınız sözlerle haklıyken haksız duruma düşüyor ve hakkınızda dava açılacak konuma düşüyorsunuz.

Back