• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep Özel Hastane Ve Doktor Önerisi

Gizliolsn0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
153
65
98
32
Merhaba arkadaşlar. Antep'te olup doktorundan memnun kalan kişiler yazabilir mi? 7 aylık hamileyim hala doktor ve hastane kesinleştiremedim 4 tane doktor değiştirdim hiçbirinden memnun kalmadım. Bundan sonra artık birinde karar kılıp devam etmek istiyorum. Doktor önerisi olanlar yazarsa sevinirim 😘🤗

Merhaba. Ben de antepte yaşıyorum. Halil İbrahim Özdurak (özel kliniği var) bir de Medicalparkta Hatice Ender Soydinç gerçekten çok iyi doktorlar eğer maddi olarak sıkıntınız yoksa. Ben de yeni hamile olduğumu öğrendim İbrahim hocaya gidicem.

Merhaba arkadaşlar. Antep'te olup doktorundan memnun kalan kişiler yazabilir mi? 7 aylık hamileyim hala doktor ve hastane kesinleştiremedim 4 tane doktor değiştirdim hiçbirinden memnun kalmadım. Bundan sonra artık birinde karar kılıp devam etmek istiyorum. Doktor önerisi olanlar yazarsa sevinirim 😘🤗
Siz hangi doktorlara gittiniz merak ettim

İbrahim hoca da çok pahalı maalesef. Doğumu 3500-5000 tl ayrıca hastaneye de bi o kadar verilecek. bugün gittim muayeneye ilgisi filan da güzeldi. Abdullah hocanın doğumu ne kadar? Ben de tam karar veremedim açıkcası :(

İbrahim hoca da çok pahalı maalesef. Doğumu 3500-5000 tl ayrıca hastaneye de bi o kadar verilecek. bugün gittim muayeneye ilgisi filan da güzeldi. Abdullah hocanın doğumu ne kadar? Ben de tam karar veremedim açıkcası :KK43:
Canım hastane dahil 2300 dedi her ay muayene 200 lira. Bize göre fazla olduğu için gidemiyorum ama senin imkanın varsa git derim gerçekten iyi bi doktor

Tatlım hastaneden çok memnun değilim biraz ters bi yerde de ama doktorumdan allah ravı olsun Nurettin baba diyorum ben ona deva hastanesi -Nurettin kavcı doktorumu kesinlikle önerrim bu arada muayenesi 70-80 tl arası

Ömer Dai ve Şahin Korkmaz önerebileceğim doktor. Eğer devlete gideceksiniz Mustafa Ramiz Korkmaz gerçekten özelden daha iyi ilgilenen şahane bir doktor

Canım ben doğum yaptım deva hastanesi özlem borozan doğuma 1 hafta kala tavsiye üzerine gittim keşke en başından beri ona gitseydim. Doğum anında sakinliği güler yüzlü olması inan insana pozitif enerji veriyor.
Deva hastanesinin yeri bize çok ters her muayeneye eşim gelemeye bilir ben antepli değilim aslen o yollara gidemeyebilirim. 🙄

Canım ben doğum yaptım deva hastanesi özlem borozan doğuma 1 hafta kala tavsiye üzerine gittim keşke en başından beri ona gitseydim. Doğum anında sakinliği güler yüzlü olması inan insana pozitif enerji veriyor.

Sağlıkla kucağınıza almanıza çok sevindim bir ömür sağlıklı mutlu olsun bebeğiniz

Sağlıkla kucağınıza almanıza çok sevindim bir ömür sağlıklı mutlu olsun bebeğiniz
Amin inşallah 🙏 çok teşekkür ederim. Aslında yeri bize de çok tersti ama çok övmüşlerdi denemek istedik o zaman iyi kide gitmişiz dedim. Bide akademi hastanesinde arif deniz varmış ben gitmedim ama ona da çok iyi diyorlar

Akademi hastanesinde Arif Yılmaz’a gidiyorum. Henüz doğum yapmadım ama tavsiye ederim. Bilgisine güvenebilirsiniz. Hem çok kalabalık da değil çok iyi ilgileniyor.

Back