Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep nova fertil ??

Kızlar ben kalp atislarimi da duydum şükür darisi size ins.
Hayırlı olsun canım gözünaydın darısı bize inş. Dua et bize de lütfen. Benim de ayın 23ünde 4 günlük 2 embriyo transferim oldu. Bugün 4. Günüm. Canım sen test gününden önce idrar yada kan testi yapmış mıydın? Transfer sonrası belirtilerin nelerdi?

Hayırlı olsun canım gözünaydın darısı bize inş. Dua et bize de lütfen. Benim de ayın 23ünde 4 günlük 2 embriyo transferim oldu. Bugün 4. Günüm. Canım sen test gününden önce idrar yada kan testi yapmış mıydın? Transfer sonrası belirtilerin nelerdi?
O 4 değil 3. Gun embriyosudur canim bildigim kadariyla...hic test yapmadim 12. Gun kan testi yaptirdim çıktı...belirtilerim adet belirtileri gibi kasik agrisi oluyo bayagi bi baska belirtim yoktu bi de test gunu goguslerim cok şişti hayirlsi ins olur haber verirsin :)

O 4 değil 3. Gun embriyosudur canim bildigim kadariyla...hic test yapmadim 12. Gun kan testi yaptirdim çıktı...belirtilerim adet belirtileri gibi kasik agrisi oluyo bayagi bi baska belirtim yoktu bi de test gunu goguslerim cok şişti hayirlsi ins olur haber verirsin :)
Tamam tatlım inş müjdeli haber verebilirim. Canım 4. Gün embriyosu o kesin. Benimki öyle ilginç oldu inş sonu güzel olur. Senin kaç günlük kaç embriyoydu canım? 12. Gün değerin kaçtı?

Selam arkadaslar bende agustosta basladim eylulde ogrenecem yarin test gunum lutfen dua edin bana
İnşallah pozitif çıkar canım. Dualarım seninle. Yarın 12. Günün mü oluyor? Kaç günlük kaç embriyo transfer edildi canım? antep novafertilde yaptırdın galiba dimi? Hiç idrar testi yaptın mı? Sonucunu mutlaka yaz olur mu tatlım? İnş gönlünce olur :)

İnşallah pozitif çıkar canım. Dualarım seninle. Yarın 12. Günün mü oluyor? Kaç günlük kaç embriyo transfer edildi canım? antep novafertilde yaptırdın galiba dimi? Hiç idrar testi yaptın mı? Sonucunu mutlaka yaz olur mu tatlım? İnş gönlünce olur :)
Canim ben digarbakir da yaptim veni vidi de hakan coksuer doktorum 5sinci gun iki embrigo transfer edildi insallah sende pozitif alirsin ben seni de takip ediyordum o yuzden buraya mesaj gondermek istedim canim

Sonucu ogrendin mi merak ettim ???
Saol canım evet öğrendim hem de erkenden. Ben biraz sabırsızım da. Çok erken idrar testlerine başladım oyalanıyım diye. 7. Günde idrarda pozitifi gördüm çoooook silik. 8. Gün az daha belirgindi. 8. Gün kan değerim 35 10. Gün 96 çıktı. Yarın test günüm 12. Gün tekrar baktırcam. Allahıma şükürler olsun hamileyim. Senin hamile kalman ve burada yazılanlar içimi rahatlatmıştı merkezin başarısı ve süreçle ilgili. Çok saolun bh başlığı açan arkadaşa da çok tşk ederim beni çok aydınlattı bu başlık içimi rahatlattı umut oldu bana. Ben de kendi adıma ve duyduklarıma gördüklerime dayanarak antep novafertili ruşen hocayı öneririm kesinlikle. Sen de ben de isteyen herkes de bebeklerini sağlıkla hayırla kucağına alır inş

Novafertilde aşılama yaptırdım. Over kistim oldugunu söylememe rağmen Dr. Ruşen Atmaca beyefendi olmadığını iddia etti ve aşılamayı yaptı. Ne tedavi ne ilaç. Sonuç olumsuz. Anladık ki ben paramı alırım gerisi umrumda olmaz diye düşünüyorlar :110: kısacası tavsiye etmem hanımlar.

Dün kesemizi gördük şükür. Darısı kalp atışına :KK66: 4 günlük 2 embriyo verilmişti birisi tutunmuş çok şükür Rabbime. Darısı isteyen herkese inş

Dün kesemizi gördük şükür. Darısı kalp atışına :KK66: 4 günlük 2 embriyo verilmişti birisi tutunmuş çok şükür Rabbime. Darısı isteyen herkese inş
Canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin bişey sorcam iki tane transfer edildi biri tutmuş demişsin peki öbürü nasıl kayboldu kanama yaşadınmı hiç merak ettim

Novafertilde aşılama yaptırdım. Over kistim oldugunu söylememe rağmen Dr. Ruşen Atmaca beyefendi olmadığını iddia etti ve aşılamayı yaptı. Ne tedavi ne ilaç. Sonuç olumsuz. Anladık ki ben paramı alırım gerisi umrumda olmaz diye düşünüyorlar :110: kısacası tavsiye etmem hanımlar.
Canım belki kistin gerçekten yok olmuştur çünkü adette atılıyomuş ya gerçi sen daha iyi bilirsin ama hem kistde hamileliğe engel olmuyomus diye duymuştum bu sitede çok var

Canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin bişey sorcam iki tane transfer edildi biri tutmuş demişsin peki öbürü nasıl kayboldu kanama yaşadınmı hiç merak ettim
Yok canım kanama falan olmadı sadece transferden 16 gün sonra sabah uyanınca iç çamaşırımda 2-3 damla kurumuş kahverengi leke gördüm onun da yerleşmeye bağlı olduğu düşünüldü bence biri hiç tutunamadı sanırım

Yok canım kanama falan olmadı sadece transferden 16 gün sonra sabah uyanınca iç çamaşırımda 2-3 damla kurumuş kahverengi leke gördüm onun da yerleşmeye bağlı olduğu düşünüldü bence biri hiç tutunamadı sanırım
Anladım canım inş sorunsuz hamilelik geçirirsin

Bazi konularda ayrintili inceleme yapmadiklarini dusunuyorum. 2 sene once antepte yasiyordum. Orda yaptirmistim. Yasadigimiz bazi sorunlarin sebebini biz kendi cabalarimizla bulduk. Sonucta para kazaniyorlar. Ne kadar tup bebek o kadar para. Evet kaliteli ve iyi doktorlar gercekten... ama bazi konularda is hastaya dusuyor. Ve antepte en iyi yer bu. Simdi kendi arastirmalarimla cok deneyim kazandim. 2. Tup de daha bilincli ve sorunlarin cozumlerini bilerek yaptiracagim insallah.

X