Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep murat mermerkaya dr tedavi olup olumlu sonuç alan varmı

Rahel149

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
398
94
Merhaba hanımlar bana yardımci olursanız çok sevinirim benim çocuğum olmuyor eşim azosperm 3 yıllık evliyim tedavi başladik ankarada bi doktorla görüştük değerlerimize göre % 20 şanş verdi bizi cok korkuttu sonra eşim antepte murat mermerkaya diye bi doktor buldu daha once hic duymadim adini tedavi oluyoruz şimdi, genetik testini bekliyoruz murat hoca da degerlerimizi gözden geçirip hemen tüp yapmiyalim dedi değerler okdar kötü değil tüp bebek ve aşılama ilaçları ayni dedi 4 ay ilaclari kullanin değerler düzelirse aşılama yapariz eger düzelmese ozmn tüp yaparız dedi duydunuz mu bu doktoru bi kac kisiye sorduk olumlu cevaplar aldık ama benim içim rahat değil varmi bu doktoru tanıyan ?

Merhaba hanımlar bana yardımci olursanız çok sevinirim benim çocuğum olmuyor eşim azosperm 3 yıllık evliyim tedavi başladik ankarada bi doktorla görüştük değerlerimize göre % 20 şanş verdi bizi cok korkuttu sonra eşim antepte murat mermerkaya diye bi doktor buldu daha once hic duymadim adini tedavi oluyoruz şimdi, genetik testini bekliyoruz murat hoca da degerlerimizi gözden geçirip hemen tüp yapmiyalim dedi değerler okdar kötü değil tüp bebek ve aşılama ilaçları ayni dedi 4 ay ilaclari kullanin değerler düzelirse aşılama yapariz eger düzelmese ozmn tüp yaparız dedi duydunuz mu bu doktoru bi kac kisiye sorduk olumlu cevaplar aldık ama benim içim rahat değil varmi bu doktoru tanıyan ?
Benim eşimde murat hocanın hastası doktor çok iyi bilgili ama bize de aşılama da Biz 4 defa tüp bebek yapmış insanız tüp bebek bile olmazken aşılama neden
Sonrada. Biz tüp istediğimizi söyledik ve yese için onu çağırmayı düşünüyorduk ama tüp bebek doktorumuz çok iyi bir doktor murat bey dedi ama tese konusunda deneyimi az dedi o yüzden murat hocadan vazgeçtik
Genel olarak iyi bir doktor ama eşin azospremi ise aşılama yaptırma aşılama o hastanede yapıldığı için istiyor muhtemelen tüp bebek yaptırın ama ilaç tedavisi ni murat hocada görebilirsiniz ben kendim memnun kaldım genel bilgisi güzel aşılama kararı dışında

Benim eşimde murat hocanın hastası doktor çok iyi bilgili ama bize de aşılama da Biz 4 defa tüp bebek yapmış insanız tüp bebek bile olmazken aşılama neden
Sonrada. Biz tüp istediğimizi söyledik ve yese için onu çağırmayı düşünüyorduk ama tüp bebek doktorumuz çok iyi bir doktor murat bey dedi ama tese konusunda deneyimi az dedi o yüzden murat hocadan vazgeçtik
Genel olarak iyi bir doktor ama eşin azospremi ise aşılama yaptırma aşılama o hastanede yapıldığı için istiyor muhtemelen tüp bebek yaptırın ama ilaç tedavisi ni murat hocada görebilirsiniz ben kendim memnun kaldım genel bilgisi güzel aşılama kararı dışında
çok teşekkür ederim peki tüp yaptığınız dr ismini bildirirmisiniz acaba ve hangi ilde

Delinefsim merhaba☀️ Murat hocaya gitmeyi düşünüyoruz eşim için. Sizin son durum ne oldu?? Beni aydınlatırsan çok sevinirim

Delinefsim merhaba☀ Murat hocaya gitmeyi düşünüyoruz eşim için. Sizin son durum ne oldu?? Beni aydınlatırsan çok sevinirim
Şimdi murat hocaya gitmiyoruz merkezin istediği doktora gittik ..ama murat h8ca gerçekten tavsiye edebileceğim bir doktor tese için murat hocayı istedim merkezimiz bizim üroloji dok gelri dedi

Murat hoca da tedavıyı Nolan varmı hangı ılac ve ıgnelerı veriyor merak ediyorum

Abdullah göymen ve murat mermerkaya dan sonuç alan var mı memnun kaldınız mı
Canım ben Murat Mermerkaya 'ya gittim memnun kaldım. Şu anda çocuğu olmayan hastalar grubunda ve cinsel problemleri olan hastalar gurubunda çok popüler bir doktor. Ben vajinismus için gitmiştim Allah bin kere razı olsun artık vajinismustan kurtuldum kadın olduğumu hissettim uyguladığı tedavi ve terapiler sayesinde. Biz çok memnunuz. çocuk tedavisi için de şimdi Murat Hocada tedaviye başlayacağız.

Ben vajinismus için gittim çok memnun kaldım. eşime de bana da çok destek oldu ve Murat hoca sayesinde 4 yıl sonunda vajinismusu yendim. çok iyi bir hekim çok anlayışlı ve çok yoğun çalışıyorlar. Çocuğu olmayan hastalar ve cinsel problemleri olan hastalarmış zaten alanı. çok fazla geliyor hastalar. ben terapiye her gittiğimde kalabalık oluyor. kesinlikle öneririm canım. inşallah fayda görürsünüz.

Canım bizdede aynı durum ama bizim genetiklerde normal çıktı. Bence işinde daha profösör kişilerde yaptırın TESE veya tüp bebek çünkü durumumuz zaten zor bir durum . Gaziantepdede bu konuda pek iyi bir hoca ben bulamadım . O yüzden İstanbul’da bir doktorda tedaviye başladık daha sonrada duruma göre TESE ve tüp bebeğe başlıcaz

X