naksoy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Haziran 2011 147 2 46 Antalya 26 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi naksoy #1 Gaziantep de moda evi arıyorum kızlar güzel kalıteli gelinlikleerın oldugu tercihim kollar veya omuzda dantel kullanılanlar.fikri olan var mı? Son düzenleme: 26 Ocak 2013
Gaziantep de moda evi arıyorum kızlar güzel kalıteli gelinlikleerın oldugu tercihim kollar veya omuzda dantel kullanılanlar.fikri olan var mı?
soylesenebana Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2009 142 74 103 28 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi naksoy #2 naksoy .!.: Gaziantep de moda evi arıyorum kızlar güzel kalıteli gelinlikleerın oldugu tercihim kollar veya omuzda dantel kullanılanlar.fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... canım beyaz moda evi, white angel, dreamon, henna ya bakabilirsin. zaten hepsi yakın yerlerde, gazi muhtarda. bir de emekten tugaya giderken sağda bi gelinlikçi var orda da güzel modeller var.
naksoy .!.: Gaziantep de moda evi arıyorum kızlar güzel kalıteli gelinlikleerın oldugu tercihim kollar veya omuzda dantel kullanılanlar.fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... canım beyaz moda evi, white angel, dreamon, henna ya bakabilirsin. zaten hepsi yakın yerlerde, gazi muhtarda. bir de emekten tugaya giderken sağda bi gelinlikçi var orda da güzel modeller var.