• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep Kadın Doğum!!!

Bb2711

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
105
23
18
Gaziantepte doğum yapmış yada hamile bayanlar lütfen doktor tavsiyesi yapabilir misiniz :KK46:

Hiç kimse niye bişey yazmamış ya arkadaşlar.Hiç mi yok aranızdan giden?

Ben iyi olarak yılmaz genco'yu arif deniz'i nazire hanımı ve melek hanımı duydum.Başka da bilmiyorum.

Ben de araştırıyorum.Umarım konuyu gören arkadaşlar da bişeyler yazarlar da bize de katkısı olur.Özellikle normal doğumu destekleyen doktor önerisi olan?

Malesef pek gören yok herlde ben geçen gün sankoda Esra hanıma gittim ama hiç memnun kalmadım çok ilgisiz geldi

Mrblar. Benim de ayni konuda tavsiyeye ihtiyacim vr. Bi defa hatemde nazan hanima gittim ama enerjimiz cok tutmadi. Ben de arastiriyorum tekrar

Ben sanko hastanesindeki esra hanima gidiyorum. 23 haftalik hamileyim. Sorduguma cevap vermeyi hic ihmal etmiyo. Ben sormadikca da rutin hamilelik yaşamı icin bilgi vermiyo. Ama benim gebeligim cok sıkıntılı gecti 12.haftaya kadar kanama oldu. O dönemlerde sakin tavri da beni cok rahatlatti. O yuzden bi sıkıntım yok. Seviyorum doktorumu. Güleryüzlü hem de yrd doc. Ama dogum icin hic konuşmadık. O yuzden tedirginliklerim var. Acaba sezeryan yatkini bi doktor mu hic bilmiyorum.

Kızlar ben hatemde fethi beye gidiorum artik. Cok da memnunum. Hem ilgili hem soguk kanli bi doktor. Her konuda destek oluo. Tavsiye ederim

Gaziantep hsg rahim filmi çektiren bayanlar nerede yaptırdıklarını söyleyebilir mi acil haftaya cektirmem lazim

Kızlar beni duyan varsa lütfen detaylı ultrason için hastane doktor ve ücret bilgisi verebilir mı?

Back