Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gaziantep Kadın Doğum!!!
- Konu Sahibi Bb2711
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gaziantep
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hiç kimse niye bişey yazmamış ya arkadaşlar.Hiç mi yok aranızdan giden?
Ben iyi olarak yılmaz genco'yu arif deniz'i nazire hanımı ve melek hanımı duydum.Başka da bilmiyorum.
Ben de araştırıyorum.Umarım konuyu gören arkadaşlar da bişeyler yazarlar da bize de katkısı olur.Özellikle normal doğumu destekleyen doktor önerisi olan?
Ben iyi olarak yılmaz genco'yu arif deniz'i nazire hanımı ve melek hanımı duydum.Başka da bilmiyorum.
Ben de araştırıyorum.Umarım konuyu gören arkadaşlar da bişeyler yazarlar da bize de katkısı olur.Özellikle normal doğumu destekleyen doktor önerisi olan?
- 7 Temmuz 2009
- 316
- 190
- 103
- 45
Çok teşekkürler. Peki normal doğumu destekliyor mu acaba? Birde Bülent gürhan kahramanı iyi diyorlarHatem de yılmaz Genco ye gidiyorum iyi bi dr ben memnunum
- 25 Aralık 2015
- 37
- 16
- 8
- 36
- 25 Aralık 2015
- 37
- 16
- 8
- 36
Niye kimse yazmiyor
Kimse yok galiba antepte hamile
Mrblar. Benim de ayni konuda tavsiyeye ihtiyacim vr. Bi defa hatemde nazan hanima gittim ama enerjimiz cok tutmadi. Ben de arastiriyorum tekrar
nazan hanım nasıl bir doktor ben de onu merak ediyorum birkaç kişi onu tavsiye etmişti o yüzden.
- 25 Aralık 2015
- 37
- 16
- 8
- 36
nazan hanım nasıl bir doktor ben de onu merak ediyorum birkaç kişi onu tavsiye etmişti o yüzden.
Valla benim cok yildizim tutmadi. Ama siz begenirsinz belkide. Bana ck ilgili gbi gelmedi, moralim bozuldu cikarken
- 9 Şubat 2017
- 141
- 138
- 23
- 35
Ben sanko hastanesindeki esra hanima gidiyorum. 23 haftalik hamileyim. Sorduguma cevap vermeyi hic ihmal etmiyo. Ben sormadikca da rutin hamilelik yaşamı icin bilgi vermiyo. Ama benim gebeligim cok sıkıntılı gecti 12.haftaya kadar kanama oldu. O dönemlerde sakin tavri da beni cok rahatlatti. O yuzden bi sıkıntım yok. Seviyorum doktorumu. Güleryüzlü hem de yrd doc. Ama dogum icin hic konuşmadık. O yuzden tedirginliklerim var. Acaba sezeryan yatkini bi doktor mu hic bilmiyorum.
- 25 Aralık 2015
- 37
- 16
- 8
- 36
- 22 Şubat 2013
- 4
- 2
- 36
- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223