Gaziantep Kadın Doğum Doktoru ve Hastane Önerisi

cancanc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2021
19
13
3
31
Merhaba. Gaziantep’te kadın doğum doktoru ve aynı zamanda hastane önerisi istiyorum. Şu anda Akademi Hastenesine gidiyorum ancak alternatif bir doktor arayışındayım. İlgili, açık konuşan, her an ulaşabileceğim bir doktor bulabilir miyim acaba? Tercihim özel hastane ya da özel muayene. Ömer Dai ve Sanko Hastanesindeki Çağdaş Demiroğlu hakkında çok olumlu yorum var.

Merhaba gönlünüze göre bir doktor bulabildiniz mi acaba ben de arıyorum da

Ben de şu an akademiye gidiyorum ancak ben de alternatif arıyorum. Siz bulabildiniz mi acaba? Melek Ekici’yi düşünüyorum ancak henüz gitmedim.

Dr kararını verdiniz mi. Bende 2 yıllık evliyim hiç bi şekilde gebe kalamadım dr öneriniz var mı acaba

Dr kararını verdiniz mi. Bende 2 yıllık evliyim hiç bi şekilde gebe kalamadım dr öneriniz var mı acaba
Melek ekinciyi çok duydum özel muayenehanesi var sgk karşılamadığı için bütçemi aşardı il dışından gidiyorum bir de ona gitmeyi isterdim açıkçası memnuniyet ornı yüksek. Bossan hastanesi Berfin hanıma gittim en son gebelik takibi için ama bir sonrakine akademi hastanesine gitmeyi düşünüyorum karar veremedim

Gaziantep çocuk hastahanesinin yakınında üremeye yardımcı tüp bebek merkezi var .. Devletin kurumu randevuya gerek yok adetin 2. Günü gidiyorsunuz ultrason hormon testi veriyorsunuz duruma göre tedavi yada aşılama tüp bebek yapılıyor.. ben ilgilerinden çok memnun kaldım bende sizinle aynı durumdayım aşılama yaptırdım ilk aşılamam yarın sonuç alıcam inşallah pozitiftir rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Sunucunuz nedir inşallah pozitiftir

Ben sanko da ali irfan guzel e gittim pcos olduğunu söyledi enfeksiyon var dedi d vitaminin çok düşük dedi bunları toparlamam ancak en erken 3 ay dedi çocuk düşünme korun dedi 3 ay

Tam olarak nerede bu tüp bebek merkezi ? Adı nedir ? Özelden de yazabilirsiniz sakıncası olacak ise tşk ederim

Ben çupurbaşa gidiyorum her şeyi en ince detayına kadar anlatıyor şuanlık memnunum 2 ay sonra transferim olacak eğer embriyolarım güzel gelirse inşallah

Merhabalar bulabildiniz mi acaba bende 2 yıllık evliyim ve hamile kalamiyorum doktorumu değiştireceğim ancak bulamıyorum sizin oneriniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…