Merhaba. Gaziantep’te kadın doğum doktoru ve aynı zamanda hastane önerisi istiyorum. Şu anda Akademi Hastenesine gidiyorum ancak alternatif bir doktor arayışındayım. İlgili, açık konuşan, her an ulaşabileceğim bir doktor bulabilir miyim acaba? Tercihim özel hastane ya da özel muayene. Ömer Dai ve Sanko Hastanesindeki Çağdaş Demiroğlu hakkında çok olumlu yorum var.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gaziantep Kadın Doğum Doktoru ve Hastane Önerisi
- Konu Sahibi cancanc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- 133
- 18 Kasım 2021
- 5
- 0
- 1
- 30
- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- 133
Melek ekinciyi çok duydum özel muayenehanesi var sgk karşılamadığı için bütçemi aşardı il dışından gidiyorum bir de ona gitmeyi isterdim açıkçası memnuniyet ornı yüksek. Bossan hastanesi Berfin hanıma gittim en son gebelik takibi için ama bir sonrakine akademi hastanesine gitmeyi düşünüyorum karar veremedimDr kararını verdiniz mi. Bende 2 yıllık evliyim hiç bi şekilde gebe kalamadım dr öneriniz var mı acaba
- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.590
- 83
Gaziantep çocuk hastahanesinin yakınında üremeye yardımcı tüp bebek merkezi var .. Devletin kurumu randevuya gerek yok adetin 2. Günü gidiyorsunuz ultrason hormon testi veriyorsunuz duruma göre tedavi yada aşılama tüp bebek yapılıyor.. ben ilgilerinden çok memnun kaldım bende sizinle aynı durumdayım aşılama yaptırdım ilk aşılamam yarın sonuç alıcam inşallah pozitiftir rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinDr kararını verdiniz mi. Bende 2 yıllık evliyim hiç bi şekilde gebe kalamadım dr öneriniz var mı acaba
- 18 Kasım 2021
- 5
- 0
- 1
- 30
Sunucunuz nedir inşallah pozitiftirGaziantep çocuk hastahanesinin yakınında üremeye yardımcı tüp bebek merkezi var .. Devletin kurumu randevuya gerek yok adetin 2. Günü gidiyorsunuz ultrason hormon testi veriyorsunuz duruma göre tedavi yada aşılama tüp bebek yapılıyor.. ben ilgilerinden çok memnun kaldım bende sizinle aynı durumdayım aşılama yaptırdım ilk aşılamam yarın sonuç alıcam inşallah pozitiftir rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
- 18 Kasım 2021
- 5
- 0
- 1
- 30
- 9 Ağustos 2017
- 192
- 165
- 103
- 36
- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.590
- 83
Maalesef negatifle sonuçlandı . 1,2 ay dinlenip tekrar deniycez aşılama tutma oranları öyle çok yüksek olmasada 2. Aşılama umut vaad ediyormuş bakalım kısmetSunucunuz nedir inşallah pozitiftir
Tam olarak nerede bu tüp bebek merkezi ? Adı nedir ? Özelden de yazabilirsiniz sakıncası olacak ise tşk ederimGaziantep çocuk hastahanesinin yakınında üremeye yardımcı tüp bebek merkezi var .. Devletin kurumu randevuya gerek yok adetin 2. Günü gidiyorsunuz ultrason hormon testi veriyorsunuz duruma göre tedavi yada aşılama tüp bebek yapılıyor.. ben ilgilerinden çok memnun kaldım bende sizinle aynı durumdayım aşılama yaptırdım ilk aşılamam yarın sonuç alıcam inşallah pozitiftir rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Akademi hastanesi İbrahim büyükbeşeDr kararını verdiniz mi. Bende 2 yıllık evliyim hiç bi şekilde gebe kalamadım dr öneriniz var mı acaba
Merhabalar Umay Tüp bebek merkezi Ali tahtacı ve Ahmet çapurbaş hocaları tavsiye ederimBaşka memnun kalınan doktor var mı antepte ?
Hakan kıranBaşka memnun kalınan doktor var mı antepte ?
Ahmet cupurbaşa adım dahi atma tamamıyla para için herşeyi yapıyor direkt tüp bebek öneriyor tedavi yokMerhabalar Umay Tüp bebek merkezi Ali tahtacı ve Ahmet çapurbaş hocaları tavsiye ederim
- 3 Ekim 2022
- 65
- 84
- 8
Merhabalar bulabildiniz mi acaba bende 2 yıllık evliyim ve hamile kalamiyorum doktorumu değiştireceğim ancak bulamıyorum sizin oneriniz var miDr kararını verdiniz mi. Bende 2 yıllık evliyim hiç bi şekilde gebe kalamadım dr öneriniz var mı acaba