- 2 Eylül 2024
- 63
- 24
- 30
- Konu Sahibi monsteranne
Hanımlar gaziantepte doğum için onerebileceginiz hastane ve doktorlari paylaşırsanız sevirim şimdiden teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim yorumun içinMerhaba ben antepliyim.
Defa life hastanesine gidiyorum.
ordaki doktorlar iyi ilgili.
Kendi doktorum dilek koçer .
Birde orda manolya yılmaz belgin var onada gidenler oluyor.
Hatem hastanesinde nazire öztürk diye bir doktor var .
Birde.
Rica ederim.Teşekkür ederim yorumun için
Merhaba perinatolog var mı önereceğiniz acaba ?Merhaba ben antepliyim.
Defa life hastanesine gidiyorum.
ordaki doktorlar iyi ilgili.
Kendi doktorum dilek koçer .
Birde orda manolya yılmaz belgin var onada gidenler oluyor.
Hatem hastanesinde nazire öztürk diye bir doktor var .
Birde.
Ben o konu için antepteki şehir hastanesine gittim.Merhaba perinatolog var mı önereceğiniz acaba ?
Teşekkür ederim.Ben o konu için antepteki şehir hastanesine gittim.
doktorun ismi aslıhan kurt
Birde randevular genelde ne zaman açılır ayın ilk haftası mı ortası vs?Baktimda bugün bulamadım.Ben o konu için antepteki şehir hastanesine gittim.
doktorun ismi aslıhan kurt
Ben ilkin o hastanedeki kadın doğuma gittim onlar yönlendirtti perinatolojiye.Birde randevular genelde ne zaman açılır ayın ilk haftası mı ortası vs?Baktimda bugün bulamadım.
Onu hiç bilmiyorum kendi doktorum defa life hastanesinde o testin zamanı geldiğinde şehir has.Özel hastane de ne kadar acaba perinatolog ücreti
Anladım çok çok sağ olunOnu hiç bilmiyorum kendi doktorum defa life hastanesinde o testin zamanı geldiğinde şehir has.
Cihaz yeni diye bizi oraya yolladı.
Bende devlette kadın doğum gittim muayeneye bugün.yeşil alan açtılar,randevu bulurum.insallah.Sizi neren yönlendirmişlerdi özel değilse?
Yanlış yazmışım neden perinatologa yönlendirildiniz ?İşte şu yeni açılan uzaktaki şehir hastanesi
Detaylı ultrason içinYanlış yazmışım neden perinatologa yönlendirildiniz ?
Elhamdülillah sizin için sevindim.Zaten hiç bir risk çıkmadı
TşkElhamdülillah sizin için sevindim.
Antep’te Tuncay yüce çok iyi bir perinatologMerhaba perinatolog var mı önereceğiniz acaba ?